Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

WP-Cumulus widget not working in my sidebars


  #1  
Old Jun 17, 2010, 08:17 AM
PabloMu
 
5 posts · Jun 2010
Hello,

I have been trying to use the WP-Cumulus plugin with WP 2.9.2 and Atahualpa 3.5.1 but whenever I add the widget to either my left or right sidebars it only shows a static list of categories and a note at the botton saying that I need to update my browser's flash player to v9 or higher. I have the most up-to-date versions of flash player in both FF 3.6.3 and IE8, and have been able to run it properly using other themes. This is the site where I want it up and running: http://blog.lldmvalledeluces.org/

Any suggestion you can provide is much appreciated.

PabloMu.
  #2  
Old Jun 17, 2010, 09:00 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,649 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Try disabling all your other plugins. I just tested it in 2.9.2 with 3.5.1 and it works fine, but in your site I also got the error message. Leds my to suspect a pluginm conflict
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 17, 2010, 11:28 AM
PabloMu
 
5 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
Try disabling all your other plugins. I just tested it in 2.9.2 with 3.5.1 and it works fine, but in your site I also got the error message. Leds my to suspect a pluginm conflict
Thank you for the prompt response, Juggledad! I deactivated all the plugins but the wp-cumulus and even removed the widgets from my sidebars, leaving only the wp-cumulus one. However, when I go to the site and refresh it both in FF and IE I am still getting the static category list with the flash player error.
  #4  
Old Jun 17, 2010, 01:29 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,649 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try this go to zenofmud.org and see if you can see the tag cloud rotating - it's wp-cumulus, I just installed it.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 17, 2010, 02:37 PM
PabloMu
 
5 posts · Jun 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
try this go to zenofmud.org and see if you can see the tag cloud rotating - it's wp-cumulus, I just installed it.
I do see it in FF and IE. Thanks!
  #6  
Old Jun 17, 2010, 02:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,649 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
must be something on your server of the plugin isn't working. I'd download a fresh copy to make sure.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jun 17, 2010, 03:53 PM
PabloMu
 
5 posts · Jun 2010
It's got to be something with the server or my installation like you said because I am successfully running the plugin in other server with a different theme and I just updated it to Atahualpa 3.4.9 and the plugin is still working. I guess I will have to backup everything and do a "clean install" of WP to see if I can get rid of the error... I am a WP newbie so that is the only solution that comes to my mind.

Thanks again for all of your help, Juggledad. Atahualpa is a great theme with thousands of customization features and the support the users get in the forums is world-class service! I'll go ahead and do my first donation.

Bookmarks

Tags
side bar widget, widget problems, wp-cumulus

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Following widget not working properly, followers working marced Sidebars & Widgets 0 Apr 4, 2010 05:01 AM
How to: New widget area above sidebars? Foppa21 Sidebars & Widgets 1 Jan 24, 2010 12:18 PM
widget that spans both sidebars hospitalera Sidebars & Widgets 1 Dec 3, 2009 07:08 PM
How do I provide a conditional Widget in the sidebars? bgt Forum How-To 1 Jun 1, 2009 02:16 PM
Widget added and sidebars are gone jhughes817 Header configuration & styling 0 Apr 21, 2009 11:37 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:46 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.