Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Running WordPress » Installing & running WordPress »

[SOLVED] Atahualpa not working on Windows server?


  #1  
Old Jun 11, 2010, 12:33 PM
paulc
 
5 posts · Jun 2010
I have installed Atalhualpa 3.5.0 within Wordpress 2.9.2 on 2 blogs, one with Linux, the other Windows. The first works, the second only shows this line on the blog home page:-

Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum

The Windows blog does have redirect page that allows permalinks. It works for the default themes. Any solution?
  #2  
Old Jun 11, 2010, 01:14 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Upgrade to 3.5.1 and delete the bfa_ata4 record - see the export/import option for directions at bottom of page
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 11, 2010, 03:04 PM
paulc
 
5 posts · Jun 2010
Quote:
delete the bfa_ata4 record - see the export/import option for directions at bottom of page
Thanks juggledad, I looked into the 3.5.1 functions folder and only found these files with similar names:-

bfa_ata_add_admin.php
bfa_ata_admin.php

Is it one of these, or am I looking at the wrong place?

Also looked at export/import in Wordpress CP, Tools, but not obvious what I should do?

Sorry for being a real newbie here
  #4  
Old Jun 11, 2010, 03:10 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Go to ato->export/import and look at the bottom of the screen. There is a button to push which will delete the baf_ata4 record from the database
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 11, 2010, 07:20 PM
paulc
 
5 posts · Jun 2010
Great, found that out and it worked, thanks!

One question, not related but great if you have answer: the article extract in the home page has strange characters:-

" it’s� ‘El Dorado’. � It conjures ". How to get rid of those boxes?

If you click the link to see the full post, these characters do not appear.

Bookmarks

Tags
3.5.0, windows server

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Forum Server VASTHTML + Atahualpa theme Janine Plugins & Atahualpa 1 Jan 24, 2010 11:07 AM
[SOLVED] Transfer Atahualpa site to a new server gungo Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Oct 3, 2009 05:35 PM
How to move customized Atahualpa from one server to another... dennisfreud Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 26, 2009 07:57 PM
managing ftp site - maybe not in windows? help qldfilmlocations Header configuration & styling 1 May 13, 2009 07:40 PM
I have uploaded atahualpa to my server but am getting "fatal error". Dianne Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Apr 11, 2009 04:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.