Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Atahualpa 3.4.9 makes site invisible!


  #1  
Old May 14, 2010, 11:16 PM
inga
 
8 posts · May 2010
I was experimenting with version 3.4.6 installed by Wordpress. Then I visited this forum and saw that a newer version was available. I unzipped the file & uploaded it to the server into a directory Atahualpa349, and it showed up fine on my Dashboard.

When I installed this theme, my site disappeared, leaving only the message:
"Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum"

See http://thewellness.net/blog/

Admittedly I used a site with no content, so there was nothing there than the usual sample Wordpress post.

I changed to another theme, and the content reappeared. It works fine when I install the old version too.

So what's up?

I was attracted by the apparent customizability of this theme ... still don't know whether it's possible to integrate static pages ... am now at a standstill ..
  #2  
Old May 14, 2010, 11:35 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
To initially get the site to show up you have to "Import a Style" which is a new function of 3.4.9. There are three styles that come with it in the Styles folder. I believe this is a glitch and will be rectified for for now initially importing a style works.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old May 14, 2010, 11:55 PM
inga
 
8 posts · May 2010
Thanks. I'm beginning to feel like a total dummy. I see and I tried clicking the Upload and Import button, selection ata-round.txt in the styles folder on my computer and ...
nothing happened!

The folder also exists on my server, with all files intact.

What am I missing?
  #4  
Old May 15, 2010, 12:03 AM
inga
 
8 posts · May 2010
I also tried "Reset all theme options," even though I had not customized anything (yet).

Nothing happened. Still no theme showin up ...
  #5  
Old May 15, 2010, 12:09 AM
inga
 
8 posts · May 2010
Adding posts doesn't helpt.

No content visible in source code. Somehow Atahualpa just doesn't pick up the content of the site -- while other themes do.
  #6  
Old May 15, 2010, 06:42 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Please see 'If you are having problems with 3.4.9 ' (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7128)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
atahualpa 3.4.9, broken

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Making a page invisible to public and only accessible though email link animalcommunicator Page & Category Menu Bars 5 May 25, 2010 07:12 AM
Can Atahualpa be used to look like this site? brianlees Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Oct 19, 2009 06:21 AM
how to create the background colour of the buttons invisible? rinoa3108 Page & Category Menu Bars 9 Aug 9, 2009 03:06 PM
[SOLVED] How to hide or make invisible Text-Widget in sidebar multiram Sidebars & Widgets 4 Jul 23, 2009 09:02 AM
Category Excluder Sidebar invisible hidden exclude Neil Grayson Forum How-To 1 May 25, 2009 08:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:20 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.