Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Excerpts, Read more, Pagination »

'Read more' function won't work


  #1  
Old Mar 13, 2010, 02:21 AM
GlobalNeat
 
21 posts · Dec 2009
Australia
Hi

I cannot get the 'Read More' tag to work even though I have used the 'more' function in my post. The post will show up to where I inserted 'more', but when you go to post in blog, there is nothing next to the end of the line that says 'Read More' or 'Continue Reading' even though I have customised it in the ATO.

How can I get this to work? Any help would be appreciated.

Thanks
Neat
  #2  
Old Mar 13, 2010, 07:47 AM
catastrophy
 
52 posts · Jan 2010
Nice France
it is a big prob :

This fonction doesn't work at all when you use a index page with Excerpt..

and it is very strange... if i take out all cookies and i open my site as a new reader does... there is not

" ...continue reading" ( i have done correctly the <p>Continue reading <a href="%permalink%">%title%</a></p>) in configure Excerpt...

BUT if i open my admin pannel... then I ( it must be only me..) can see on the index the " ...continue reading"

I've try all kind of solution... it doesnt work...

thanks a lot for the answer...
__________________
http://farioli.fr/mondes
  #3  
Old Mar 13, 2010, 07:48 AM
catastrophy
 
52 posts · Jan 2010
Nice France
The more fonction doesnt work too !!!
__________________
http://farioli.fr/mondes
  #4  
Old Mar 13, 2010, 09:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
have you read theru http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3377?
what is your url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 13, 2010, 10:15 AM
catastrophy
 
52 posts · Jan 2010
Nice France
http://farioli.fr/mondes
__________________
http://farioli.fr/mondes
  #6  
Old Mar 13, 2010, 10:23 AM
catastrophy
 
52 posts · Jan 2010
Nice France
Thanks Juggledad it works fine with the solution here :
( http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3377?)

Scuse me for this thread... then...


Best regards,

daniel
__________________
http://farioli.fr/mondes
  #7  
Old Mar 13, 2010, 03:34 PM
GlobalNeat
 
21 posts · Dec 2009
Australia
Thanks for your reply Juggledad.

In your second post to the thread 'http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3377? ~ you mention this fix is for 3.4.4
1) Down load the attached file and unzip it.
2) rename your current 'functions.php', in the atahualpa folder, to 'functions_old.php'
3) copy the new 'functions.php' to your atahualpa folder
that's it'

~ if I download the attachment 'functions.php.zip' you supplied, and I am using Atahualpa 3.4.6, will this still work and more importantly, will it override any new features the functions.php has in this latest version?

My url is http://anitaskinner.com

I won't do anything until I'm sure it won't upset my current version.

Thanks again, your reply is appreciated.

Regards
Neat
  #8  
Old Mar 14, 2010, 01:46 AM
catastrophy
 
52 posts · Jan 2010
Nice France
Ive done it with the 3.4.6
It works perfect...
__________________
http://farioli.fr/mondes
  #9  
Old Mar 14, 2010, 04:22 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
should work the same with 3.4.6
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old May 4, 2010, 06:46 AM
jobinr's Avatar
jobinr
 
9 posts · Apr 2010
Still have the same problem with Read More... I've replaced functions.php and everything is OK now on Category but on my main page still NO read more after the post. Excerpts has been set to 0.

Some help will be appreciated

Tnx
  #11  
Old May 4, 2010, 08:08 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
jobinr
are you talking about EXCERPTS (ato->Configure EXCERPTS which will default to a [...])
or the 'Read More' (ato->"Read More" tag) which shows up it you put a <!--more--> in your post.

Make sure not to mix them
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old May 5, 2010, 06:14 AM
jobinr's Avatar
jobinr
 
9 posts · Apr 2010
I'm talking about EXCERPTS. I've also disabled all plugins to make sure that the problem wasn't there. No change at all ?
  #13  
Old May 5, 2010, 06:32 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
jobinr,
you need to provide more details since I don't know anything about your site (even if I've previously helped you, I forget it all as soon as I look at the next thread), so explain - in detail - what your problem is, how your site is laid out, what versions you are using, what does your homepage displays, what is the url, exactly what options you have changed (use the ato->option group->option format to explain it)

The clearer your description the easier to give you some help.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Language doesn't seem to work? Read this... Flynn Languages & Translations 8 Jan 20, 2010 03:30 PM
[SOLVED] read more doesn't work svittner Excerpts, Read more, Pagination 4 Sep 10, 2009 07:22 PM
rotating slideshow with linked images in header (vSlider won't work) viewdesigninc Header configuration & styling 1 Aug 8, 2009 05:53 AM
Atahualpa 3.4 : EXCERPTS new option to read the full post after [...] does not work benoit Excerpts, Read more, Pagination 2 Jul 9, 2009 06:45 PM
HELP PLEASE! Trying to use Stray Random Quotes Widget - Won't Work.... laurastone Sidebars & Widgets 1 Mar 30, 2009 05:33 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.