Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Video shows left in Internet Explorer


  #1  
Old Feb 16, 2010, 09:20 PM
kesbo
 
21 posts · Feb 2010
Hi there, I was wondering if anyone knows why my inserted video shows fine in Firefox, I have it aligned right with text wrapping but in Internet Explore it shows on the left with the text underneath. Any clues would be much appreciated. Thanks
  #2  
Old Feb 17, 2010, 05:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
need more info - versions of code, website url, type of video??
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 19, 2010, 06:54 PM
kesbo
 
21 posts · Feb 2010
HI thanks for coming back to me. The website is www.homesinharmony.co.nz. I have inserted a youtube video on the page "projecth". I have aligned the video to be right with text wrapping. Thanks in advance for any help.
  #4  
Old Feb 22, 2010, 08:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try this - add
HTML Code:
<div class="alignright">
befort the '<object...' and a
HTML Code:
</div>
after the </div>
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 22, 2010, 01:56 PM
kesbo
 
21 posts · Feb 2010
Great thanks juggledad it worked! Yuhoo

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer issue pamlicoink New Versions, & Updating 3 Jul 24, 2010 08:50 PM
[SOLVED] Please help with Internet Explorer issues cuezilla Center area post/pages 3 Jan 6, 2010 09:28 PM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 12:28 AM
Site looks bad in Internet Explorer Conf Atahualpa 3 Wordpress theme 8 Oct 17, 2009 10:56 AM
[SOLVED] sidebars don't appear in Internet Explorer thinksachi Atahualpa 3 Wordpress theme 4 May 28, 2009 07:49 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.