Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

Permalink & Text Widget problems


  #1  
Old Jan 29, 2010, 03:59 PM
laelgray
 
5 posts · Jan 2010
I have two problems:

1. When I change my permalinks from the default setting to one of the other options, my menu bar links to pages don't seem to work anymore. I get a message that the page cannot be found. It doesn't matter which setting I select for the permalinks.

2. I have placed the following html into a text widget in the right column, after following jugglehead's instructions to someone else on the forum. (I've placed the images into the directory as he instructed):

<a href="http://www.montfordfestival.com/Festival/"><img src="http://montford.org/newsite/wordpress/wp-content/uploads/my_images/festivalcube.jpg" />

No image shows up. If I place alternate text there as in: alt="Montford Festival" - the words show up as a link which works fine. Just can't seem to get the image to show up. I've tried this with three separate images and none of them are showing. I've checked the directory on my server site, and the images I uploaded are exactly where they are supposed to be.

What could be going on?
  #2  
Old Jan 30, 2010, 11:45 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,727 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1 - do you have an .htaccess file in the wordpress root? when you change the permalink, wordpress trys to write the changes to that file. Read up on htaccess and permalinks on wordpress.org

2) check to make sure that the file is where you think it is, if it is, then check the file permissions. It maybe that the permission is set so no one can view it. If you just put the address (like: http://montford.org/newsite/wordpres...stivalcube.jpg) in the browser address bar, you should be able to see it. If you can't, it's either not there or it is a file permission error.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Customize text template as setting in ATO>>Sidebars & Widgets>>Style Widget bigliettaio Sidebars & Widgets 4 Jan 17, 2010 02:18 PM
[SOLVED] Trouble changing background &amp; text colors in the Comment Form and Submit But summae Comments, trackbacks & pings 1 Nov 5, 2009 05:48 PM
[SOLVED] Having trouble setting the font colour in 'Body, text &amp; links' thesis Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Nov 2, 2009 06:30 AM
[SOLVED] How to change font size &lt;h1&gt; &lt;h2&gt; &lt;h3&gt; &lt;h4&gt; &lt;h5&gt; &lt;h6&gt; jesusguevarautomotriz Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Oct 8, 2009 08:17 PM
[SOLVED] Widget &quot;Text&quot; is not show up sightsofsiam Sidebars & Widgets 5 Jul 13, 2009 04:39 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.