Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Comment BUG *please help* PAGE COMMENTS DO NOT WORK


  #1  
Old Jan 17, 2010, 03:29 PM
seanx820
 
3 posts · Jan 2010
Charleston, SC
I tested two different Atahualpa installs with the newest wordpress and if you turn on comments for PAGES as well it will obviously now show up as long as you have it enabled for that page, but after the 1st person posts, you can no longer post on that page? Has anyone else posted this? I cannot seem to find anyone else having this problem but I did a clean install to replicate the problem and found it out again. Can someone work with me on resolving this problem.
  #2  
Old Jan 19, 2010, 01:14 AM
sussox
 
1 posts · Jan 2010
I have the same problem. Comment-form not showing after user posts one comment. WP 2.9.1 and Atahualpa 3.4.5.1, However comment-form shows again when switching to Atahualpa 3.3.3.
  #3  
Old Jan 27, 2010, 09:50 PM
seanx820
 
3 posts · Jan 2010
Charleston, SC
so, who can we bring this bug to to report it and resolve this?
  #4  
Old Jan 27, 2010, 10:59 PM
Wimbledon's Avatar
Wimbledon
 
320 posts · Apr 2009
[VA & AZ], USA
Try contacting Flynn, the developer of the theme.

In the meantime, have you tried a comment system like Disqus?
  #5  
Old Jan 28, 2010, 05:57 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
have you looked in the Comments, trackbacks & pings Forum at the sticky 'BUGFIX - 3.4.1/3.4.4 - Comment form will not show up after first comment on a PAGE'?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Feb 3, 2010, 08:58 PM
seanx820
 
3 posts · Jan 2010
Charleston, SC
perfect! SORRY I did note even notice that there was a sub form! My apologizes, I usually look high and low before posting, the zip file you made is perfect, need to make that part of the theme if it is not already, you rock

Bookmarks

Tags
atahualpa, comment, theme

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recent Comments widget: possible bug in linking of new comments Jozefs Sidebars & Widgets 3 Jan 6, 2010 10:06 AM
Small bug in comments.php VesaT Languages & Translations 1 Oct 20, 2009 04:06 AM
[SOLVED] BUGFIX - 343 - Comments show 'Leave a Comment' even when comments are clos juggledad Old Version fixes and change logs 1 Sep 29, 2009 07:07 PM
Comments on "Page" pages bug ricky119 Comments, trackbacks & pings 6 Jul 22, 2009 04:39 PM
BUG: %comments(' ',' ',' ',' ') no longer works in FOOTER of Multi/Single Post(3.3.2) ianuy Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Apr 15, 2009 12:26 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.