Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

IE and speed issues after move from 3.2 to 3.4.3


  #1  
Old Oct 6, 2009, 12:31 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
When our site was running Atahualpa 3.2, the front page loaded in under 2 seconds. Now, using 3.4.3, it's way over that time, even with wp-cache running and CSS and Javascript set to external. Is there something different about 3.4 that leads to the slower load-time?

Also, we are still having the problem of the page menu bar in the header dropping down into the main content area, behind the Featured Content Gallery. This happens in MSIE, versions 7 and 8. Any ideas of how to fix that?
  #2  
Old Oct 6, 2009, 01:14 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,631 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
About the first issue, your going to have to wait for Flynn to get back on that. I know here have been lots of changes to the code, but I can't guess what might be an issue.

As for the second, I'm not sure what you mean. The only thing I notice is the menubar seems to be that after the 'more Features' menu item, the gray bar gets a little smaller. Is that what you are talking about (but I see that in both Safari and IE8)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 6, 2009, 01:18 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Yes, the cat menu bar does look weird. I can't figure that out either.

No, the Page menu bar, above the cat menu, shows up out of the header entirely, BEHIND the Featured Content Gallery, with just its right and left ends poking out. Only in MSIE. You don't see that?
  #4  
Old Oct 6, 2009, 01:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,631 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
No I see if fine. The page looks just like in Safari (I am running IE8 in XP in Parallels on my macbook)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Oct 6, 2009, 01:33 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Gee, thanks. Odd! Maybe the gremlins fixed something for a change.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Possible speed issue culprit? paulae Post-Kicker, -Byline & -Footer 7 Oct 2, 2009 12:33 PM
Speed paulharrisjr Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Aug 4, 2009 09:03 PM
[SOLVED] Atahualpa 3.4.2 speed issues ?? Dr.GameMaker Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Jul 26, 2009 03:13 PM
Footer/WP issues TheKdd Post-Kicker, -Byline & -Footer 4 May 5, 2009 08:51 PM
A few minor issues John Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Dec 20, 2008 12:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.