Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Posts page has no meta-title in browser tab


  #1  
Old Feb 23, 2016, 10:53 PM
dabeed
 
28 posts · Nov 2012
This is a minor problem, but I'm stumped.

I'm using a static home page, and SEO Options are set to Yes.

The Meta Title Tag Format is set to Page Title - Blog title.

My Posts Page is called "Blog," and in the browser tab, all it shows is the blog title. All other pages are fine, that is, they show the Page Title followed by the Blog Title.

Just as a test, I tried turning SEO Options to No, deactivated my Google XML Sitemap Generator plug-in, and activated Yoast SEO, and the problem went away. But Yoast is a bit over my head and I'd rather just use the XML plug-in and the BFA SEO Options.

Does anyone else see this problem? Any ideas?
  #2  
Old Feb 24, 2016, 03:33 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,457 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
works fine for me
1) did you try clearing your browser cache?
2) do you have a caching plugin active? Did you clear it?
3) what is the sites URL?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 24, 2016, 08:58 AM
dabeed
 
28 posts · Nov 2012
juggledad, thanks for testing this out!

1) Yep
2) No, I don't, but I tried deactivating anything might affect this, to no avail.
3) www.davidweiss.net, and see http://www.davidweiss.net/blog/ compared with the other pages.
  #4  
Old Feb 24, 2016, 01:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,457 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Ok, I miss read your issue and now see it myself, let me look at this...
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 25, 2016, 07:40 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,457 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'd like you to test this out - it works for me, but it's always good to have someone else test a fix.

Rename the file
.../wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_meta_tags.php
to
.../wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_meta_tags.old

Then unzip the attached file and upload it to the '.../wp-content/themes/atahualpa/functions/' folder

Next test it and see if it works for you.
Attached Files
File Type: zip bfa_meta_tags.php.zip (2.3 KB, 92 views)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Feb 25, 2016, 10:43 AM
dabeed
 
28 posts · Nov 2012
Works on this end as well; thank you SO much, juggledad! : )

Bookmarks

Tags
meta title, posts page, seo options, static home page

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PATCH 3723-01: Wrong META title when Front Page is a static page juggledad Old Version fixes and change logs 0 Mar 4, 2015 04:20 AM
Where do you input the meta title for the home page? katandmouse Header configuration & styling 1 Jun 28, 2012 09:52 AM
Page title meta tag encoding issue pretenuomului Other BFA WordPress Themes 0 Jul 27, 2009 01:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.