Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Logo on header showing only in micro size


  #1  
Old May 6, 2015, 03:29 PM
TS_ts
 
8 posts · May 2015
Hello everyone.

I tried updating to 3.7.23 version but header and footer didn't show at all.
So I went back to 3.5.3, but since then the logo shows only in Lilliputian size.
The original size is 200x90px. I attach a

Attached is a current/previous view.

Could anyone please help to solve?
Thanks

Pier
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ts_view.jpg
Views:	415
Size:	32.5 KB
ID:	2693  
  #2  
Old May 6, 2015, 04:00 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
I tried updating to 3.7.23 version but header and footer didn't show at all
after updating go to the Header, Center Area and Footer config panels and press the green SAVE button.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 7, 2015, 03:34 AM
TS_ts
 
8 posts · May 2015
Thank you juggledad! Now it's better.

Nevertheless, the logo is still in Lilliput style size...

And I can't fix again the shadow and background. I have put in Body Style panel the code I was using in the past, and it was working:

Code:
background: #ddd url('<?php bloginfo('template_directory'); ?>/wp-content/themes/atahualpa3723/images/ombra_layout2_ts.gif') top center repeat-y
But now it doesn't.

Please help, thanks.
Pier
  #4  
Old May 7, 2015, 06:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) I would put the image in a folder not part of the theme (see ATO->Image Location)
2) having the URL of the site would be helpful
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old May 7, 2015, 07:35 AM
TS_ts
 
8 posts · May 2015
Hi,
1) I tried both. Now it's set in ata-images folder, as you can see in the attached pic.
2) please see the url in the attachment as well. (sorry I don't post it here because of search engines...)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ts_site.jpg
Views:	257
Size:	99.6 KB
ID:	2694  
  #6  
Old May 7, 2015, 11:24 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) have you disabled ALL your plugins
2) Please provide an export of yout settings (see theme settings for directions)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old May 7, 2015, 11:38 AM
TS_ts
 
8 posts · May 2015
1) Ahi ahi ahi I'm a real fool
I had in my schedule to checkout last plugins... but I didn't in the end.
I disabled now Unyson (a page builder) and the logo is OK.
THANKS, juggledad!

2) the shadow and background, though are still not working
  #8  
Old May 7, 2015, 12:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
background: #ddd url('<?php bloginfo('template_directory'); ?>/wp-content/the
you haven't been able to use PHP in the theme options for a couple years (you were waaaaay behind in upgrades) Just put in the full url and it should work.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old May 7, 2015, 02:34 PM
TS_ts
 
8 posts · May 2015
Thank you, it WORKS :-)
YEs, I didn't touch the site's style for a while ..
All the best!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logo icon not showing in logo space gary1943 Header configuration & styling 1 May 21, 2012 05:07 PM
[SOLVED] Header Logo not showing 3.5.3 Old Stevenick Header configuration & styling 4 Apr 28, 2012 06:10 AM
logo not showing up above header image PKyle Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 26, 2011 03:53 PM
[SOLVED] Header logo showing up intermittently in IE jdai Header configuration & styling 14 Sep 22, 2010 11:44 AM
Header logo not showing - my fix harty New Versions, & Updating 4 Aug 16, 2010 02:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:21 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.