Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Header Logo not showing 3.5.3


  #1  
Old Apr 27, 2012, 06:09 PM
Old Stevenick
 
9 posts · Nov 2010
Massachusetts
I haven't touched my blog in a couple of months and just went back and the header logo is showing either as just a link, or as a broken missing graphic icon. It should be full width about the same size as the header below it.

http://www.audiolink.com/itspeaks

Upper left below the category menu and above the black and white header graphic.

It has the audiolink/itspeaks logo and the title. The entire thing is clickable to go to our main website, not to the blog homepage.
  #2  
Old Apr 27, 2012, 06:41 PM
Old Stevenick
 
9 posts · Nov 2010
Massachusetts
It does show correctly in Safari Mac, in Firefox mac it shows the text link only, in Google Chrome Mac it shows the broken icon.
  #3  
Old Apr 27, 2012, 07:53 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
the image is a tiff, try making it a jpg
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Apr 28, 2012, 04:11 AM
Old Stevenick
 
9 posts · Nov 2010
Massachusetts
Bingo!

Thanks juggledad. I wonder if I never tested it on Firefox before, or if something in Firefox changed in the last two months to make the tiff not work?
  #5  
Old Apr 28, 2012, 05:10 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
probably never worked in IE eithor. Glad that solved it.

You might think about upgrading. Atahualpa is now at version 3.7.6
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
logo not showing up above header image PKyle Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 26, 2011 02:53 PM
[SOLVED] Logo not showing up nick51 Header configuration & styling 8 Oct 6, 2010 06:17 PM
[SOLVED] Header logo showing up intermittently in IE jdai Header configuration & styling 14 Sep 22, 2010 10:44 AM
Header logo not showing - my fix harty New Versions, & Updating 4 Aug 16, 2010 01:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.