Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

menu bar not showing properly in Safari browser


  #1  
Old Aug 14, 2014, 02:32 PM
tanyagaur
 
1 posts · Aug 2014
i have a website working properly on chrome, IE and mozilla but in Safari its menu bar is distorted.
please help me out with this asap. Also the last slider image in the right sidebar is not taking transition fade.

URL Removed by moderator

Thanks
Tanya

Last edited by lmilesw; Aug 14, 2014 at 02:49 PM.
  #2  
Old Aug 14, 2014, 02:48 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
You will need to contact the theme developer. This forum is for the Atahualpa and Montezuma themes.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Aug 14, 2014, 06:00 PM
grobegni
 
4 posts · Feb 2012
I am also having a problem with the menu colors since I upgraded to the latest release today. This is happening in Safari. The background color does not change on hover, so the text is unreadable.
  #4  
Old Aug 14, 2014, 07:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
not sure what you mean - if it is the boston knitting site, the menu changes for me.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Aug 15, 2014, 09:02 PM
grobegni
 
4 posts · Feb 2012
No, the bostonknitting.com site is still at Atahualpa 3.7.12.
I am running a mirror site for testing on my local machine. I updated that site to 3.7.17 (from 3.7.15). Otherwise I made no changes to the settings for the page menu - it's exactly the same as the live site. Now, with Ata 3.7.17, the top menu items do NOT turn to tan on hover, as they should, although the text DOES turn to dark brown, which it should. So on hover, I now have dark brown text on a navy background - unreadable.

Until I'm sure what's going on, I think I won't upgrade the live site. I'm running WP 3.9.2 on boh sites.

Thanks for any insight.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Smugmug Slideshow integration not showing up properly Trevs Montezuma Theme 3 Sep 3, 2013 08:52 AM
Feed not showing up properly in FireFox angievinez RSS, Feeds & Subscribing 0 Jun 25, 2010 03:38 PM
Right Scroll Bar Not Showing in Browser Zona Header configuration & styling 5 Jan 12, 2010 04:52 AM
Atahualpa-themed site not showing properly in any browser besides Firefox ViRo Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 4, 2009 05:44 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.