Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating » Old Version fixes and change logs »

Changelog 3.4/3.4.01 -> 3.4.1


  #1  
Old Jul 4, 2009, 06:34 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
3.4.1 is available here: http://wordpress.bytesforall.com/?p=73

Changelog

  • DONE: Bug in Configure EXCERPTS http://forum.bytesforall.com/showthr...=9589#post9589
  • DONE: Don't apply auto image resizing if layout type is "fixed". http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=2316
  • DONE: Problem with auto image resizing and images inserted by plugins, see also bug above http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=2316
  • DONE: Bug related to new feature Body Title http://forum.bytesforall.com/showthread.php?p=9869
  • DONE: Missing <head> http://forum.bytesforall.com/showthread.php?p=9904
  • DONE: Setting "Style WIDGETS" -> "Category Widget Display Type" was not applied to Categories widget, and default "display" style was not set to "inline", which made text inside list items, such as the post count, wrap into the next line
  • DONE: Add the new options %page-center, %page-right, %cat-center and %cat-right to the documentation at "Style & Edit HEADER AREA" -> "Configure Header Area"
  • DONE: Change the order in which the sidebars are registered at the top of functions.php from LEFT, LEFT INNER, RIGHT INNER, RIGHT to -> LEFT, RIGHT, LEFT INNER, RIGHT INNER. The order in 3.4 was leading to existing widgets being placed in the wrong sidebars.
  • DONE: Inline CSS and Javascript didn't work
  • DONE: Make "Inline" instead of "External" the default setting. On the Wordpress.org theme viewer Atahualpa looks broken in Safari and IE because they treat the external files as downloads, possibly due to the .php extension and because the files are being pulled from another domain there, and inside a frame, too. Note: This does not happen when you run Atahualpa on your site, this change is for the theme viewer. Simply set the theme options at "Configure CSS & JS" to "External" after you uploaded the new version 3.4.1
  • DONE: CSS did not work if Wordpress and the actual site URL were in different directories

Last edited by Flynn; Jul 10, 2009 at 07:49 PM.
  #2  
Old Jul 9, 2009, 08:25 PM
aki's Avatar
aki
 
9 posts · Jun 2009
Hello,

In version 3.4.01 something is wrong in the widget category if I select the number of articles !
  #3  
Old Jul 10, 2009, 06:17 AM
chris's Avatar
chris
 
39 posts · Dec 2008
essen@nrw.de
<head> is missing in header.php - http://forum.bytesforall.com/showthr...=9881#post9881
  #4  
Old Jul 10, 2009, 10:39 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Quote:
Originally Posted by aki
Hello,

In version 3.4.01 something is wrong in the widget category if I select the number of articles !
Thanks. Fixed in 3.4.1
  #5  
Old Jul 10, 2009, 10:39 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Quote:
Originally Posted by chris
Thanks. Fixed in 3.4.1
  #6  
Old Jul 10, 2009, 01:15 PM
stribe
 
19 posts · Feb 2009
Quote:
Originally Posted by Flynn
Thanks. Fixed in 3.4.1
Hi Flynn: just wondering if you'd found any bugs with the 3.4 feeds as I've mentioned earlier.
  #7  
Old Jul 22, 2009, 02:18 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
What kind of RSS feeds are you trying to "add"? There's a RSS button for your own RSS feed which you can turn on/off at RSS settings. Then there are RSS feeds of other sites that you can display in a sidebar with the RSS widget.

Also try whatever you want to do with the Default theme to see whether your issue is related to Atahualpa.
  #8  
Old Sep 15, 2009, 10:27 PM
kennethlimcp
 
1 posts · Sep 2009
the latest atahualpa theme doesn't work with the multibox plugin. any idea how to get it working?

http://www.rutschmann.biz/php-mysql-javascript-und-ajax/wordpress-multibox-plugin-en
  #9  
Old Jan 24, 2010, 09:55 AM
Kate85
 
1 posts · Jan 2010
Quote:
Originally Posted by kennethlimcp
the latest atahualpa theme doesn't work with the multibox plugin. any idea how to get it working?

http://www.rutschmann.biz/php-mysql-...ibox-plugin-en
I have it working.

Last edited by Kate85; Jan 24, 2010 at 10:00 AM.

Bookmarks

Tags
atahualpa 3.4.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Changelog 3.3.3 -> 3.4 Flynn Old Version fixes and change logs 20 Jul 29, 2009 05:05 PM
Changelog 3.3.2 -> 3.3.3 Flynn Old Version fixes and change logs 21 Jun 11, 2009 08:27 AM
Changelog 3.3.1 -> 3.3.2 Flynn Old Version fixes and change logs 2 Apr 22, 2009 05:09 PM
Changelog 3.3 -> 3.3.1 Flynn Old Version fixes and change logs 13 Mar 31, 2009 01:37 PM
Changelog 3.1.8/3.1.9 -> 3.2 Flynn Old Version fixes and change logs 29 Feb 14, 2009 11:49 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.