Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] lost header - updating to 3.7.15


  #1  
Old May 13, 2014, 11:57 AM
Chloe
 
54 posts · Dec 2009
Hi,

Just updated to 3.7.15. Everything except my header updated. If you look here, everything above the main content is gone in 3.7.15. (Because I get a fair bit of traffic I've gone back to 3.7.9 so the header is there now.)

I copied my header image to the image folder. It looks like the customized code in the header area, bar style etc. updated. I don't know why it's not there.

Your help is much appreciated,
Chloe
  #2  
Old May 13, 2014, 12:12 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,648 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Go to the config header, center and footer areas and hit save and you should be set
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 13, 2014, 12:19 PM
Chloe
 
54 posts · Dec 2009
Thank you, that worked! But now I have a white space at the top of the page. I looked at some of the other threads but it's not clear to me what to do to get rid of it. I don't have any padding selected in the style and config LAYOUT.

I don't have a footer either. Do I need to save those as well?

Thanks!
  #4  
Old May 13, 2014, 12:22 PM
Chloe
 
54 posts · Dec 2009
I saved the footer style and that took care of both problems. Yeah!!
  #5  
Old May 13, 2014, 12:35 PM
Chloe
 
54 posts · Dec 2009
Quick question: Is it best to delete the other themes from the theme folder now that 3.7.15 is working?

Thanks,
Chloe
  #6  
Old May 13, 2014, 12:48 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I like to only have the active theme and one of the WordPress default themes installed.

First though how to you have the Image Locations section of the Atahualpa theme options set. That needs to be known to make sure the images are in the right places.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old May 13, 2014, 03:46 PM
Chloe
 
54 posts · Dec 2009
Okay, thanks. I did that.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to recover my header logo after updating to Atahualpa 3.7.13 tejada98 Header configuration & styling 10 Mar 17, 2014 02:16 PM
Lost header and right sidebar appearing at bottom of page after updating to 3.7.12 elenatheepicurean New Versions, & Updating 6 Apr 23, 2013 06:18 PM
After updating - no custom header image Orwell Header configuration & styling 1 Mar 3, 2013 01:47 PM
[SOLVED] Header image not updating dstorm Header configuration & styling 6 Aug 1, 2009 05:53 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:47 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.