Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

[SOLVED] Getting Plugin Kudos to Work


  #1  
Old Jan 11, 2014, 02:26 AM
Leoj
 
3 posts · Jan 2014
Hi guys, I've been stalking this forum for the past couple of days and have found many solutions to what I have needed. Except for now.

I am searching for a solution to provide some style of upvote/downvote/ or show of approval for each post, displayed on every post when seen en mass, (such as what one sees when visiting textsfromlastnight.com) and of course when viewing the individual post.

Every plugin I've tried has only displayed on the single post page, and not on the primary landing page.

I found the plugin "Kudos" and like the idea. But I can't get it to work exactly right. I currently have it enabled to display in the top right of each post, but instead it is busy displaying "0 Kudos Don'tMove!" immediately before the text of each post.

I have reset all of the CSS files to default to try to find the best way to get this working.

Any ideas?

My guinea pig site is www.mindkicker.com

My background: A smattering of PHP, Python, CSS and HTML. Not even close to proficient in any of them.
  #2  
Old Jan 11, 2014, 04:49 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,575 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try shutting off all your other plugins (first step debugging anything)

I just installed and activated it and it is showing on all posts without my having done anything else
Click image for larger version

Name:	fpkudos.png
Views:	309
Size:	106.0 KB
ID:	2476
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 11, 2014, 02:37 PM
Leoj
 
3 posts · Jan 2014
I've shut off all my other plugins, and it's still not appearing. Any ideas? I'm running Wordpress 3.8
  #4  
Old Jan 11, 2014, 03:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,575 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I also run 3.8, did you play with any of the settings in the plugin?

Ahhh I had changed the virtual template 'post format.php' to use 'the_content()' instead of 'bfa_excerpt(…)' - changing it back to the default shows the same as you see.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 11, 2014 at 03:17 PM.
  #5  
Old Jan 11, 2014, 03:42 PM
Leoj
 
3 posts · Jan 2014
It worked! I appreciate your help. Kudos!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If a plugin doesn't work try this: Flynn Plugins & Atahualpa 10 Sep 27, 2013 04:08 AM
Has anyone got the Bug Library plugin to work with this theme? IZZO Montezuma Theme 4 Dec 2, 2012 03:46 PM
Can't get Autoviewer plugin to work jeffhuntphoto Plugins & Atahualpa 4 Apr 19, 2010 03:14 AM
Registy Plus Plugin - How to make it work? Craig Mattice Plugins & Atahualpa 2 Nov 2, 2009 12:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:40 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.