Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

No image in the stream


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Nov 22, 2012, 02:47 PM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
On my side is not visible on the first page of images in gray. However, after moving the color you see. The problem is only in Firefox. In Chrome is fine on IE did not check.

Where the problem lies?

Page: www.crnews.pl

Last edited by danieln; Nov 22, 2012 at 06:44 PM.
  #2  
Old Nov 23, 2012, 02:30 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Do a forum search
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 23, 2012, 04:28 AM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
I was looking for but none of the threads does not resolve my problem. I'm beginner do I'm counting of the experience and support specialist.
  #4  
Old Nov 23, 2012, 06:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
did you read the sticky threads at the start of the forum?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Nov 23, 2012, 10:24 AM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
Read the sticky, tray fix and stil not wokr
  #6  
Old Nov 23, 2012, 02:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
looks good to me, I see the image now, it looks like a stadium
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Nov 23, 2012, 02:52 PM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
If you move the mouse it shows. How do you remove the cursor remains only white spot.



  #8  
Old Nov 23, 2012, 03:59 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what browser are you using?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Nov 23, 2012, 04:37 PM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
FireFox 16.0.2
  #10  
Old Nov 23, 2012, 06:40 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
did you apply the fix in 'PATCH 113-01: featured images behave 'strangely' may cover text, not show till hover' ?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Nov 24, 2012, 05:07 AM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
Yes, I apply the fix in 'PATCH 113-01
  #12  
Old Nov 24, 2012, 06:29 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
and now I see it is working.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Nov 24, 2012, 08:17 AM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
I do not know what's going on. For me, still do not see the image in grayscale, even at this time FireFox 17
  #14  
Old Nov 24, 2012, 08:56 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I don't see them in grey scale, but I see them.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #15  
Old Nov 24, 2012, 02:18 PM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
I see a picture of it but only when you hover the mouse on it. It should still be visible in the gray scale and this is no more, and basically just a matter of spreading it.
  #16  
Old Nov 24, 2012, 02:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
You still don't have the patch applied, you must make the change indicated
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #17  
Old Nov 24, 2012, 03:11 PM
danieln
 
10 posts · Nov 2012
OK, you're right. Previously, it changed the windows commander and not the administration panel. However, after the patch it does not change in the way that it should. The first thing is the lack of a frame around the image and the other is that there is no effect of gray. There's only color image.
  #18  
Old Nov 24, 2012, 03:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,986 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Correct that is the only fix I know of. I've passed this onto Flynn the theme developer
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #19  
Old Dec 18, 2012, 03:09 PM
troyp
 
10 posts · Mar 2011
I ran into the same problem with grayscale filter not working in Firefox. it appears to be a problem with the gray-filter.svg file

Original gray-filter.svg
Code:
<svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg">
 <filter id="grayscale">
  <feColorMatrix type="matrix" values="0.3333 0.3333 0.3333 0 0 0.3333 0.3333 0.3333 0 0 0.3333 0.3333 0.3333 0 0 0 0 0 1 0"/>
 </filter>
</svg>
Updated gray-filter.svg
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<svg version="1.1"
     baseProfile="full"
     xmlns="http://www.w3.org/2000/svg">
    <filter id="grayscale">
        <feColorMatrix type="matrix" values="0.3333 0.3333 0.3333 0 0
                                             0.3333 0.3333 0.3333 0 0
                                             0.3333 0.3333 0.3333 0 0
                                             0      0      0      1 0"/>
    </filter>
</svg>

Now the grayscale hover thumbnails work for me on Chrome(OSX and Win7), Firefox (OSX and Win7), and Internet Explorer (Win7)
  #20  
Old Jan 11, 2014, 02:38 PM
troyp
 
10 posts · Mar 2011
Well ... that filter file no longer works. FireFox is broken ... AGAIN!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
H1 - H6 in Stream, Post and Pages fox-didl Page & Category Menu Bars 6 Feb 8, 2012 05:16 PM
Discussion about the use of Stream Wrappers vrs eval() (Suhosin issue) juggledad New Versions, & Updating 21 May 27, 2011 03:27 AM
Atahualpa 3.6.4 and PHP 5.3.5 --> Stream bfa:// cannot be opened (PHP 5.2.17 works) Jan New Versions, & Updating 0 May 3, 2011 07:15 AM
Is ThemeFrame using Stream wrappers? interfasys ThemeFrame Presales 2 Mar 24, 2011 04:41 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.