Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Lost my whole header area in the course of a theme upgrade to 3.7.13?? Help!


  #1  
Old Dec 12, 2013, 03:25 AM
Kiwi's Avatar
Kiwi
 
32 posts · Jun 2012
I just updated today, first Wordpress itself (saw no problems immediately after that) and then Atahualpa - I *think* from 3.7.11 to 3.7.13 ...

For both updates, I used the "update" button rather than downloading and manually installing. In both cases it started OK and then seemed to 'hang' for ages and ages, so I closed the browser and then reopened. This worked fine for the WP update but ...

After the Atahualpa update suddenly my entire header area was gone - logo, blog title, header image, everything.

I tried switching to another theme and back again. Also tried deleting Atahualpa and then reinstalling it. No dice.

I have looked in options and I can't see any settings that seem off. BUT, it's been a while since I had my head under the hood here, so maybe my eyes aren't seeing something.

Any idea what went wrong? The site is http://GenuineEvaluation.com

Thanks
  #2  
Old Dec 12, 2013, 04:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,570 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Try searching the forum
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 12, 2013, 01:31 PM
Kiwi's Avatar
Kiwi
 
32 posts · Jun 2012
I must not be using the right keywords, juggledad. Will try again.
  #4  
Old Dec 12, 2013, 01:33 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,570 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
take a look at http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=21237
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 12, 2013, 01:46 PM
Kiwi's Avatar
Kiwi
 
32 posts · Jun 2012
OMG, that simple? Thank you!!

I had found all sorts of threads on lost/disappearing headers, but not this one.

Thanks again.
  #6  
Old Dec 13, 2013, 10:32 AM
tmiller
 
1 posts · Mar 2011
OMG!! Thank you! I just spent hours checking and rechecking where I could possibly have made a mistake in setting up the image folders. I was afraid the latest ATA was incompatible with the latest WP. I'm making another donation now. Love ATA!

Bookmarks

Tags
disappearing header, header area, header gone, updated theme

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost my post after upgrade WP blueyoung Forum How-To 2 Jul 30, 2010 08:41 AM
Lost left sidebar after upgrade Fittraveler New Versions, & Updating 1 Jun 22, 2010 09:01 AM
Sidebars lost in upgrade gcaleval New Versions, & Updating 3 Jun 6, 2010 06:33 PM
Love The Theme-But I am LOST on changing the header! help! ncrocker Header configuration & styling 4 Dec 10, 2009 08:10 PM
[SOLVED] Lost Categories bar after WP upgrade jdmeades Page & Category Menu Bars 1 Oct 22, 2009 05:47 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:02 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.