Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Multisite »

[SOLVED] Background image for the body only in Home Page


  #1  
Old Nov 2, 2013, 06:57 AM
petrus_64
 
4 posts · Nov 2013
Ive just set an image as body background, but it only appears in my Home Page. I can not see it in the other pages. I dont know what Im doing wrong.
Thanks in advance for your help.
  #2  
Old Nov 2, 2013, 07:23 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,545 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
We'll without more information I'd only be guessing. Please provide more details.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 2, 2013, 01:31 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,172 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I have seen that happen when the proper relative path is not used. Perhaps missing leading slash. Alternatively you can use a full path to the background image.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #4  
Old Nov 3, 2013, 02:05 PM
petrus_64
 
4 posts · Nov 2013
Thanks both of you. Here is more information:

The web Im building is: http://www.cnnassica.com/

The code Ive written is: background: url(wp-content/themes/atahualpa.3.7.11/images/patternc.png) repeat top left
;

The background image (patternc.png) apppears only if Im in the Home Page, but it disapperars when I go to othet pagesc categories or links in the same web.

Thaks again.
  #5  
Old Nov 4, 2013, 03:44 AM
petrus_64
 
4 posts · Nov 2013
Thanks imilesw,

You were right. There was a missing leading slash. I think Ive solved the problem. Thanks a lot.
  #6  
Old Nov 4, 2013, 03:46 AM
petrus_64
 
4 posts · Nov 2013
Thanks juggledad.

I think Ive solved the problem with help found in this forum. Thanks for your interest.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Background image on home page only without body color kagorges Center area post/pages 2 Aug 21, 2011 04:10 PM
Body background image at very bottom of page? crashley1784 Page & Category Menu Bars 5 Jul 5, 2010 02:07 PM
Page background image and transparency of body & sidebars AndrewRH Forum How-To 1 Apr 12, 2010 09:47 AM
[SOLVED] home vs other page positoning of a body image + a footer question fcitino Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Jun 17, 2009 07:52 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:45 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.