Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

Top-level avatar/reply link missing


  #1  
Old Aug 31, 2013, 11:09 PM
nevermoor
 
12 posts · Aug 2013
Hello,

Some of my users are reporting that the avatar and reply link for top-level comments only is not loading. It loads fine on my system, but I'm stumped as to why the top-level would behave differently from nested comments.

Any ideas?
  #2  
Old Sep 3, 2013, 02:22 PM
nevermoor
 
12 posts · Aug 2013
After further poking around, it looks like the problem is that the avatar is being pushed off the left side of smaller screens (with no ability to scroll that way).

Any suggestions?
  #3  
Old Sep 3, 2013, 04:28 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
supply the url
  #4  
Old Sep 3, 2013, 05:00 PM
nevermoor
 
12 posts · Aug 2013
www.freekraut.net

The problem appears to be restricted to users on lower-resolution devices.
  #5  
Old Sep 3, 2013, 05:58 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
The problem appears to be restricted to users on lower-resolution devices.
what do you mean by 'lower-resolution devices'?

also, you site loads slow, you have a couple large images you should change the quality so they are smaller

one other thing, there is css to disable the display of several things when the width is less than 767...
@media only screen and (max-width: 767px)...

Last edited by juggledad; Sep 3, 2013 at 06:06 PM.
  #6  
Old Sep 3, 2013, 06:48 PM
nevermoor
 
12 posts · Aug 2013
Thanks for the image suggestion. I have to redo a couple of those types of optimizations now that we've redesigned.

I think this problem is a responsive-layout issue. I don't have an exact horizontal resolution, but when i narrow the browser window to the point that the right-side menus sink to the bottom of the page, the top-level avatar also disappears. I don't see that in the CSS (and it shouldn't be, since that's where the reply link lives).
  #7  
Old Sep 3, 2013, 07:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
When I narrow the sidebar to the point the right sidebar drops to the bottom, ALL the avatars disappear as teh CSS is telling it to (menus_menu1_mobile.css). That is because it is responsive. on a smaller device you want to get rid of extranious things and avatars are 'fluff' (at least in my mind they are).

If you want them to show, remove line 25 the
HTML Code:
img.avatar,

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"leave a reply" box missing in frontpage oswald Comments, trackbacks & pings 3 Jun 18, 2011 06:15 AM
BUGFIX 364-08: Using the 'Display Avatar' plugin causes two copies of the avatar juggledad Old Version fixes and change logs 0 Apr 26, 2011 06:35 AM
Need another line after Leave a Reply with a link in it nick51 Comments, trackbacks & pings 3 Mar 2, 2011 06:56 AM
Reply link changing color neocratus Comments, trackbacks & pings 3 Jul 11, 2010 01:49 PM
Avatar load times and XHTML under leave a reply Artists Garden Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jan 18, 2009 08:24 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.