Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

"Configure EXCERPTS" code ends up in Header


  #1  
Old Jul 31, 2013, 12:37 PM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
Hi,

After the upgrade to Atahualpa 3.7.12 the code from the ATO=>"Configure EXCERPTS" => "Custom Read more" section ends up at the top of my header image. It does show up properly, as intended, at the end of my post excerpts too. I do not know for sure, whether it has to do with the upgrade, but I had not noticed it before.

I have tried deleting the "Add This" top code, since the "Custom Read more" code showes up right underneath, but this did not fix it - so I put it back in.

http://www.dievogelschule.com

Any idea as to what may be causing this?

Thank you,
Ann.
  #2  
Old Jul 31, 2013, 04:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
do you have something called 'add this bar'?
  #3  
Old Aug 1, 2013, 11:23 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
Yes. But when I removed it, the faulty "custom read more" text remained. Thus it probably is not what is causing the problem.
  #4  
Old Aug 1, 2013, 11:53 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I still see it in the code and it looks like the plugin
HTML Code:
<body class="home page page-id-77 page-parent page-template-default">
<div class="addthis_bar_placeholder" style="display: block; height: 35px;"></div>
<div class="addthis_bar_container old" style="top: 0px; display: block;">
. . . → mehr:
<a href="http://www.dievogelschule.com/">Die Vogelschule für Papageien & Sittiche | Willkommen</a>

Last edited by juggledad; Aug 3, 2013 at 03:49 AM.
  #5  
Old Aug 1, 2013, 04:14 PM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
No. I checked that.

It is the code that is in: ATO=>"Configure EXCERPTS" => "Custom Read more" And when I remove it from there, it also disappears from the top. Sadly, I don't have it in the excerpts - where I need it - then either anymore.

I must admit I am a little stumped.
  #6  
Old Aug 1, 2013, 04:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
If you want to send me a PM with an admin ID/pw I'll poke a bit
  #7  
Old Aug 3, 2013, 03:48 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The issue is with the 'Facebook Thumb Fixer' plugin - shut it off and the problem goes away.
you will need to contact them about debugging it/finding out what is happening but what is happening is the plugin creates some code in the <head>...</head> which is invalid there. The code is
HTML Code:
<!--/ Open Graph /-->
<meta property="og:title" content="Die Vogelschule für Papageien & Sittiche | Willkommen" />
<meta property="og:type" content="article" />
<meta property="og:url" content="http://www.dievogelschule.com/" />
<meta property="og:description" content="<span style="color:#777"> . . . &rarr; mehr: <a href="http://www.dievogelschule.com/">Die Vogelschule für Papageien & Sittiche | Willkommen</a></span>" />
<meta property="og:site_name" content="Die Vogelschule für Papageien &amp; Sittiche | Papagei &amp; Sittich –  Clickertraining – Futter – Haltung – Verhalten – Gesundheit" />
<meta property="og:image" content="http://www.dievogelschule.com/SET-UP/Default-Facebook-Thumb.jpg" />
and this line
<meta property="og:description" content="<span style="color:#777"> . . . &rarr; mehr: <a href="http://www.dievogelschule.com/">Die Vogelschule für Papageien & Sittiche | Willkommen</a></span>" />
is the culprit.
  #8  
Old Aug 3, 2013, 05:02 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
Thank you so much for having a look at it. That is really strange though. I have used the thumb fixer for a while and never had a problem with it. Why now? I did not even upgrade it.

I will contact them anyways. Maybe the plugin has an issue with the Atahualpa upgrade. I'll let you know what they say.
  #9  
Old Aug 3, 2013, 05:15 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
OMG you are right. I had not upgraded the thumbfixer on my site www.thebirdschool.com. And there it worked. I thought it was Atahualpa because I upgraded the www.dievogelschule.com site and it showed up there. But now, since doing the upgrades on thebirdschool-site, I am having the identical problem. <duh!!>

So, I posted this on the "thumbfixer" guy's site. We'll see what he comes up with.

Thank you so much for your help! Donation is underway!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to code a full header logo and also dropdown menu with the " Ultimate" theme juan2go Forum How-To 1 Jun 26, 2013 09:58 AM
[SOLVED] Configure EXCERPTS set to excerpts shows code in posts in 3.4.9 Jrdpa Excerpts, Read more, Pagination 14 Jan 19, 2011 01:36 PM
Looking for "robots" code in header jenb Header configuration & styling 1 Oct 11, 2009 11:35 AM
Executing PHP Code in "HTML Inserts Header" Section twola Forum How-To 1 Sep 30, 2009 05:51 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:28 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.