Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Character set in a meta tag - an Atahualpa problem?


  #1  
Old May 2, 2013, 03:03 AM
Fux
 
142 posts · Apr 2009
Hi,

I was told by an online performance rating website that...:

Quote:
The following resources have a character set specified in a meta tag. Specifying a character set in a meta tag disables the lookahead downloader in IE8. To improve resource download parallelization, move the character set to the HTTP Content-Type response header.
And my website (the main domain) is in this list. I am honest: I only have a slight idea what it means.

But I would like to know: Is this something that is caused by the theme Atahualpa, could I change it, should I change it and if not, why?

It has a "high priority" listing with regard to performance, that's why I am interested in fixing this.

Thank you.
Cheers,
Felix
  #2  
Old May 2, 2013, 03:56 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I have no idea what that is all about, but if you want to make a change and test it the code that adds that is in header.php at the very begining

might want to take a look at this http://stackoverflow.com/questions/7...esponse-header
  #3  
Old May 3, 2013, 12:54 AM
Fux
 
142 posts · Apr 2009
Thanks a lot. I have tried that and there seems to be an issue with my htaccess file - definitely beyond the scope of this forum, I'll ask in the Wordpress forums.

Just to describe what happened: I removed the line from the home.php and added the line they recommend in your link.

On my machine (Chrome) everyrthing worked. On a different machine (Firefox) some of the special characters (like Umlauts and full dashes etc) were turned to strange symbols. I had that very same problem a while ago when I exported/imported my wordpress database from/to a new database via phpMyAdmin.

I'll try out some things this afternoon and will post it here if I find a solution, just so other readers might find it.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re-open: how to remove strange character on home page after installing Atahualpa 3.5. Xxyzzy Excerpts, Read more, Pagination 1 Jul 19, 2010 10:28 PM
[SOLVED] How to remove strange character on home page after installing Atahualpa 3.5. paulc Installing & running WordPress 2 Jun 16, 2010 02:13 PM
Atahualpa 3.4.1 Meta Title Tag problem? seventhyearfalling Other BFA WordPress Themes 4 Aug 27, 2009 04:30 PM
Atahualpa 3.4.2 bug - html entities instead of UTF8 chars in meta fields pgc Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Aug 13, 2009 09:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:21 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.