Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

ATA error log entry


  #1  
Old Apr 6, 2013, 08:49 AM
quintain
 
68 posts · Nov 2010
I am unsuccessfully trying to use post-expirator plugin.
My very-very many searches for why it is not working has shown me error log entries in my hosting company (cloudnext) admin panel which show ATA bringing about an error.

I do not know if the ATA error has anything to do with the plugin problem, but the error occurs when I put up a new post and select post expirator to either delete or change to draft at a future time.

Plugin Co is telling me "must be hosting co fault" & hosting Co are telling me; i'll let you guess !!

However I would welcome someone looking at the following errors and telling me if they mean anything of significance:- (the error messages stop when I change theme to TwentyTwelve)

Error Logs
[Sat Apr 06 12:30:43 2013] [error] [client 90.xxx.85.xxx] PHP Notice: Undefined index: bfa_ata_noncename in /home/sites/xxxsitename.co.uk/public_html/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 665, referer: http://www.xxxsitename.co.uk/wp-admi...edit&message=6
[Sat Apr 06 12:31:14 2013] [error] [client client 90.xxx.85.xxx] PHP Notice: Undefined index: bfa_ata_noncename in /home/sites/xxxsitename.co.uk/public_html/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 665, referer: http://www.floodproblems.co.uk/wp-admin/post-new.php

Access Logs
xxxsitename.co.uk client 90.xxx.85.xxx - - [06/Apr/2013:12:31:37 +0100] "GET / HTTP/1.1" 200 186037 "http://www.xxxsitename.co.uk/wp-admin/options-general.php?page=post-expirator.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:19.0) Gecko/20100101 Firefox/19.0"
  #2  
Old Apr 6, 2013, 08:57 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,570 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa and WP?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Apr 6, 2013, 09:40 AM
quintain
 
68 posts · Nov 2010
Drat
I forgot to add them

WP 3.5.1
ATA 3.7.10 upgrade to .11 soon
  #4  
Old Apr 6, 2013, 10:15 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I just installed the plugin on my test site and had no issues when setting a post to expire.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Apr 6, 2013, 10:37 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,570 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
when does the message show up? when you edit the post or when the post actually expires?
in wp-config.php, do you have
HTML Code:
define('WP_DEBUG', true);
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Apr 6, 2013, 10:39 AM
quintain
 
68 posts · Nov 2010
Well Done

But do you have any thoughts on the error log.
  #7  
Old Apr 6, 2013, 10:51 AM
quintain
 
68 posts · Nov 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
when does the message show up? when you edit the post or when the post actually expires?
in wp-config.php, do you have
HTML Code:
define('WP_DEBUG', true);
Yes, close to end of script:

define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

Regarding "when does the message show up"
I don't get a message, the post just doesn't expire or change category (dependent on what I set the plugin to do)
The error message in my initial forum post is in my hosting admin panel

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] trying to add facebook comments to home page to each entry noskov Center area post/pages 4 Oct 13, 2010 12:57 PM
[SOLVED] Comments listed under blog entry Genie Comments, trackbacks & pings 4 Nov 28, 2009 05:14 PM
[SOLVED] Only one post entry on each of the tags and categories pages JFG Page & Category Menu Bars 8 Oct 8, 2009 02:51 PM
[SOLVED] Last blog entry on static homepage JournalStone Atahualpa 3 Wordpress theme 8 Aug 11, 2009 06:23 PM
Gray background on the comments entry area in 3.1.8? Flur Comments, trackbacks & pings 2 Jan 22, 2009 10:24 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:37 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.