Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Header image is not shown


  #1  
Old Mar 22, 2013, 06:00 AM
Tamas
 
21 posts · Jan 2009
Hungary
Greetings,

I have just installed the new version: Version 3.7.11 on a 4-language website... and the header image is shown only on the first page... and not there for the other menu items.
I am using wp 3.5.1

How may I make the header image visible again?

The link is:
http://www.brusselswatchfair.be/

Thanks,

Tamás
  #2  
Old Mar 22, 2013, 06:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) are you sure the images are in the header folder?
2) do they have the correct permissions?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 22, 2013, 09:22 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Also are they named correctly?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #4  
Old Mar 23, 2013, 02:13 AM
Tamas
 
21 posts · Jan 2009
Hungary
Hello juggledad

Quote:
1) are you sure the images are in the header folder?
2) do they have the correct permissions?
1. There is ONE image in the header folder.
2. I have all the permissions.

Hello lmilesw

Quote:
Also are they named correctly?
There is only ONE image:
http://brusselswatchfair.be/wp-conte...970x313-v1.jpg


We can see it on the FIRST page of the site.
And it WORKED fine before installing wp 3.5.1 and the new Atahualpa.

Please, see it on the site...

THANKS for the quick answers.

Greetings,

Tamás
  #5  
Old Mar 23, 2013, 05:38 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Your CSS inserts show you specified different images for different pages. If those images are not where they are suppose to be, you will get a blank herder image, so eithor add the other images or remove that code from the 'CSS Inserts' option and since they don't exsist
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Mar 24, 2013, 07:04 PM
Tamas
 
21 posts · Jan 2009
Hungary
Hello juggledad!

Quote:
Your CSS inserts show you specified different images for different pages. If those images are not where they are suppose to be, you will get a blank herder image, so eithor add the other images or remove that code from the 'CSS Inserts' option and since they don't exsist
Thank you!
What happened... is... when I installed the new version of Atahualpa... these header images were lost. So, I have recopied them into the folder via FTP... and, YES, it works again!

Thanks a lot!

How may I avoid this to happen in the future? So, when a new version comes out... I still can keep the header images?

Again, thanks a lot

Greetings,

Tamás
  #7  
Old Mar 24, 2013, 08:23 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
this thread may work for you - note some sites have reported that the hosts security prevents this from working Atahualpa 3.7.11 - how to save your header images across updates
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
header image, not shown

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to have only %image shown in several pages, while for the rest the complete thing levenssfeer Header configuration & styling 4 Feb 18, 2011 02:10 PM
[SOLVED] Title / Tagline duplicate when shown over Image quentinjs Header configuration & styling 1 Sep 28, 2010 04:34 PM
on which page are shown the links ? drey Comments, trackbacks & pings 5 May 5, 2010 11:09 AM
My sidebar not shown :( SaMioF Sidebars & Widgets 3 Mar 2, 2009 06:16 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:08 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.