Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Home button


  #1  
Old Mar 18, 2013, 11:20 AM
erika_conn
 
14 posts · Apr 2011
http://fotosbyerika.com
I've searched and searched. There is obviously a problem somewhere. I just can't find it.
The Home button has strange symbols on it. As well, after the writing in About, there is a debug=
lettering. I guess it must be connected somehow to the problem with the Home button.

Can someone help me?
  #2  
Old Mar 18, 2013, 11:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
are you using the atahualpa automatic menu or did you build a custom WP menu?
What do you have in the 'Configure Header Area' option?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 19, 2013, 05:43 AM
erika_conn
 
14 posts · Apr 2011
I guess it's the atahualpa menu. Automatic? I entered the information myself.
Under "configure head area" I have; %pages %logo %bar1 %image %bar2

Under "blog title" I have this;
margin: 0;
padding: 20px;
letter-spacing: -1px;
line-height: 1.0em;
font-family: BT tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 240%;

I don't have a logo.
Was this any help?

Last edited by erika_conn; Mar 19, 2013 at 05:56 AM. Reason: made a mistake
  #4  
Old Mar 19, 2013, 05:56 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
I guess it's the atahualpa menu. Automatic? I entered the information myself.
where did you enter the information?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 19, 2013, 07:22 AM
erika_conn
 
14 posts · Apr 2011
That theme has its own options page so that's where the changes were made. I made a lot of changes including the color.
  #6  
Old Mar 19, 2013, 07:40 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
ok, exactly did you enter where - go back and review what you did because somewhere you made a syntax error.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Mar 19, 2013, 08:22 AM
erika_conn
 
14 posts · Apr 2011
There are two places to make changes. One is with the Options page and in the Editor where all the php files are. I'm sorry. I'm just not a techie.

Do you think there's an error in header.php?

OK, I missed the obvious. One of the plugins was the culprit. Of course, I still have the "debug=" thing to contend with.

Any ideas?

Last edited by erika_conn; Mar 19, 2013 at 08:33 AM. Reason: Found a partial answer
  #8  
Old Mar 19, 2013, 08:35 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
looks like you fixed the issue in the menu, what did you do?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Mar 19, 2013, 09:35 AM
erika_conn
 
14 posts · Apr 2011
I tested all the plugins and the culprit was allfonts. Anyway, I deleted it and that took care of the Home problem.

Next case; debug=

Let's see what I can find. Thank you for being there for me.
  #10  
Old Mar 19, 2013, 01:15 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
temporallary swap to twenty-twelve and see if it shows up
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
debug =, home button, strange symbols

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] home page button on menu westpro Page & Category Menu Bars 1 Dec 9, 2012 03:57 PM
[SOLVED] Home Button Going to /blog MrsBodien Header configuration & styling 3 Sep 14, 2012 10:09 AM
[SOLVED] How do I put an image to Home button? tixcoca Page & Category Menu Bars 6 Oct 25, 2010 04:08 AM
[SOLVED] Hiding the home button? JeromeH Header configuration & styling 4 Aug 25, 2010 02:56 AM
Need help with left side bar Home button JeffreyJ Page & Category Menu Bars 1 Sep 21, 2009 07:15 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.