Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Problem with posts that contain % or symbols


  #1  
Old Mar 17, 2013, 11:39 AM
scampy
 
13 posts · Jun 2010
Hi,
I am running WP 3.5.1 and Atahualpa 3.7.11

I have recently had a problem where if I try to publish a post that has the pound or percent symbol then all of the text from the first symbol onwards disappears. It doesn't publish and editing the page only shows the original text upto where the first symbol was.

I have tried deactivating all plugins and that didn't fix the issue. Using HTML code for the characters is not an option as the users of this site are too wary of computers in general!

Any ideas?

http://wickford-infants.iscoming.co.uk

Thanks
  #2  
Old Mar 17, 2013, 11:52 AM
scampy
 
13 posts · Jun 2010
Issue solved I found the reason for the problem here:
http://wordpress.org/support/topic/p...ment?replies=7
It was a PHP configuration issue.
Sorry!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Problem with footer of posts doctomcat Center area post/pages 4 Feb 18, 2012 10:37 AM
Posts/Excerpt Problem jfrenaye New Versions, & Updating 5 Oct 28, 2009 09:48 AM
What are the percent and pipe symbols for in the post info section ... fromtheranks Post-Kicker, -Byline & -Footer 5 Jun 18, 2009 12:14 PM
Change multi-level bullet symbols - text sizes Andante Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Apr 21, 2009 10:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.