Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] After being hacked old site restored, now problems with latest theme


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 29, 2013, 09:35 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
Hi,

Recently our site has been hacked. The host removed all suspicious stuff, viruses etc. After that they restored a back-up which is based on Atahualpa 3.4.9. So I installed the latest version(3.7.10), but all settings have disappeared. In the beginning(years ago) I have seen this before, but now I do not know how to fix this.

Are there any tips to do a proper up-date?

Thanks,


André

Last edited by lmilesw; Jan 29, 2013 at 01:39 PM.
  #2  
Old Jan 29, 2013, 04:25 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
when they did the restore to 3.4.9, did the site display properly?
What version of WP did they restore you back to?

the newest version of atalualpa needs a newer version of WP.

and didn't you have your own backups?? You do them on a regular basis don't you?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 30, 2013, 12:29 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
no regular backups.....

They installed the latest WP again. And with the Atahualpa version 3.4.9, it looks oké
  #4  
Old Jan 30, 2013, 03:35 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What is the URL?
If you send me a pm with an admin id/pw I'll poke around
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 1, 2013, 01:55 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
Hi juggle dad,

I will send you a PM

Regards,

André Hilhorst
  #6  
Old Feb 1, 2013, 04:00 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
can you manually inatall 3.7.10 following the instructions here folow the manual upgrade instructions.

Also do you have access to phpMyAdmin and are you comfortable with it?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Feb 1, 2013, 08:01 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
I can manually install, activate the them, but get a blank screen with text and header.
The rest of the settings is gone.

Where do I find php myadmin?
  #8  
Old Feb 1, 2013, 08:09 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
From you question, I'm going to guess you never used it. phpMyAdmin is generally supplied by the host in the cPanel.

also I thought they restored to 3.4.9?? you have 3.4.5.1 on the site??
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 1, 2013 at 08:18 AM.
  #9  
Old Feb 1, 2013, 08:21 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
aha, via the cpanel. Yes, I have used it in the past.
I will try that this evening.
Via this computer I do not have access to cpanel.

Regards,

André
  #10  
Old Feb 1, 2013, 08:26 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I thought they restored to 3.4.9?? you have 3.4.5.1 on the site??
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Feb 1, 2013, 08:27 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
yes, a type mismatch from me.
  #12  
Old Feb 1, 2013, 08:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
can you install 3.4.9 because we can export the settings fron there and take a look at them
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Feb 1, 2013, 08:38 AM
Handre
 
46 posts · May 2010
Done that, but facing the same problem.

Regards,

André Hilhorst
  #14  
Old Feb 1, 2013, 11:18 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,712 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
ok, this is good. I went into your site and exported the settings. I then imported them into a 3.4.9 site I have. I switched to 3.7.10 and it looks good so I exported them.

activate 3.7.10 and import the attached settings and see if it looks ok to you.
Attached Files
File Type: txt ata-1921684899-20130201.txt (18.4 KB, 194 views)
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #15  
Old Feb 1, 2013, 01:13 PM
Handre
 
46 posts · May 2010
Thanks Juggledad,

Now I can continue.

Regards,

André Hilhorst

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My site got hacked - please help rinoa3108 Atahualpa 3 Wordpress theme 15 Oct 27, 2011 04:23 AM
[SOLVED] My Atahualpa-powered site hacked, redirects elsewhere bswb97 Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Nov 27, 2010 11:19 AM
My site has been hacked - atahualpa 3.4.6 Mikii New Versions, & Updating 11 Jun 17, 2010 09:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:33 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.