Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

Problem with theme settings


  #1  
Old Jan 2, 2013, 07:25 AM
SebastienT's Avatar
SebastienT
 
1 posts · Jan 2013
Antwerp, Belgium
Hi all,

First of all I'd like to say that I'm new at Wordpress and that my English is not so good

I was wondering if someone could help me out with the following?
I am having problems with the theme settings. Actually, I didn't change anything to the default settings but for some reason I can't see the 'Quicktag buttons' when posting a comment. Also the default comment title "One comment on 'Hello world!'" is shown instead of "One thought on 'Hello World!'".

What am I doing wrong here?
  #2  
Old Jan 2, 2013, 07:44 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
url pointing to the issues?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import Settings and Save Problem Fredie Montezuma Theme 5 Dec 30, 2012 08:06 PM
Import ATO theme settings (from 3.4.3) - not working for me with 3.6.4 arthurmild New Versions, & Updating 12 Apr 14, 2011 06:46 PM
Theme Preview with my settings rickheck Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 16, 2010 12:48 PM
Duplicating theme settings isler45 Atahualpa 3 Wordpress theme 1 May 3, 2010 11:35 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:52 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.