Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Header image not showing all images


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 19, 2012, 10:43 AM
gracekutney
 
3 posts · Dec 2012
Hi there.
I recently added a new widget area to the header area of the homepage of my site. Shortly after, I noticed that only some of the header banner images were showing up, and sometimes, just a blank banner appears. This had not happened before. I think this may be related to the new widget (vSlider), but I am not entirely sure, and don't know how to fix it.

Here's some additional info:
Atahualpa 3.7.10
WordPress 3.5
The new widget area is running four vSlider 4.1.1 widgets
Website: http://www.sweetcareersconsulting.com
The error does not seem to happen on individual posts or pages - the vSlider widgets do not appear on any of those pages, which is what led me to think this may be causing the issue.

Would anyone be able to offer any suggestions? Thank you!
  #2  
Old Dec 19, 2012, 11:31 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,263 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
1) flush your cache
looks like you may have changed some images as there are now not found, but the cache still points to them
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 26, 2012 at 11:12 AM.
  #3  
Old Dec 26, 2012, 10:36 AM
gracekutney
 
3 posts · Dec 2012
Thank you for the suggestion. I'm running WP Super Cache and cleared that. But the issue remains.
I have 7 images in the /blog/wp-content/themes/atahualpa/images/header folder. I have them set in Atahualpa settings to rotate at 12 second intervals. However, only 2-3 images are appearing on the homepage and appear varying intervals. All images appear at the right intervals on other pages and single/archive post pages.
  #4  
Old Dec 26, 2012, 11:29 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,263 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
disable ALL you plugins at the same time and see what happens.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 14, 2013, 02:03 PM
gracekutney
 
3 posts · Dec 2012
I'm sorry it took me so long to reply. Life got a bit nutty. I tried deactivating all my plugins at once. The header began to work normally, again. When I turned on just the vSlider plugin, the header stopped working correctly again.
  #6  
Old Feb 14, 2013, 03:29 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,263 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
sounds like a conflict with the plugin - have you asked the plugin author or looked for another plugin?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
header, vslider

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] 1 of 2 gif images not showing in Header Image overlay jeffjeff Header configuration & styling 3 Oct 25, 2011 02:10 AM
header not showing images quentinjs Header configuration & styling 3 Feb 1, 2011 04:12 AM
Header Images - One fixed image for Home Page - Rotate all images on all other pages? ClearlyRobert Header configuration & styling 10 Oct 12, 2010 12:12 PM
favicon/header image code showing instead of images...wlwmanifest.xml? cocola72 Header configuration & styling 8 Apr 8, 2010 08:34 AM
Header Images not showing eneitzel Header configuration & styling 4 Feb 24, 2009 01:20 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.