Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

[SOLVED] Problem Safari displaying Font in Menu Bar - IE and Firefox works fine


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 10, 2012, 05:16 AM
Codeman79
 
5 posts · Dec 2012
Hi,

i discovered a rather individual problem, which is why I couldn't find a solution on the net or the forum search so far.

I am using a Google font called "Julius Sans One" for the blog title, tagline and the menu bar. It displays fine for all browsers for title and tagline, however, for the menu bar in safari the words are displayed dashed looking. Once I hovered over a word with the mouse, the font is displayed fine afterwards. This occurs only in safari, only in the menu bar.

I attached some screenshots to display the problem:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Safari_before_hovering.jpg
Views:	227
Size:	12.2 KB
ID:	2129  Click image for larger version

Name:	Safari_after_hovering.jpg
Views:	213
Size:	15.0 KB
ID:	2130  
  #2  
Old Dec 10, 2012, 01:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,322 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of Atahualpa and PWP?
WHat is the URL?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 10, 2012 at 04:05 PM.
  #3  
Old Dec 10, 2012, 03:14 PM
Codeman79
 
5 posts · Dec 2012
Hello,

the Atahualpa Version is 3.7.9 running on WP Version 3.4.2 Safari Version 5.1.7.

Since I am developing the site in a MAMP local test environment (Mac OS Lion) and it is not live yet, I cannot provide an URL at this point. If it's absolutely necessary for the assessment, I might be able to put it live tomorrow, but as I said, it is lacking content at this point, since I am running into problems already designing it's wrapping.

Thanks for the support,

Cody
  #4  
Old Dec 11, 2012, 05:46 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,322 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
without seeing the site, it is next to impossible to give you any suggestions.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 16, 2012, 06:41 AM
Codeman79
 
5 posts · Dec 2012
Hi,

sorry, that I didn't reply the last couple of days. I've been knocked out by a flu
But somehow the time off solved the problem all by itself. The menu now displays fine.
No idea why, since I haven't changed anything

Oh well, but thanks for the attention. I am sure, I'll be back with some more problems at a later point, when hopefully the site is on.

Thanks,

Cody

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Searchbox is fine in IE and Firefox, but moves down 15px in Safari striped aardvark Header configuration & styling 6 Apr 2, 2012 01:55 PM
website works fine in IE; BAD in Mozilla Firefox IDNewby Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 2, 2011 02:33 PM
[SOLVED] Table works fine in all browsers except Firefox. Please help! Nolie Center area post/pages 1 Nov 15, 2010 12:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:53 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.