Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] hiding blogtitle is not working


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 7, 2012, 04:59 AM
francoise
 
3 posts · Dec 2012
i am using wordpress 3.3.2 and atahualpa 3.7.3 and trying to hide the blogtitle.
-I set -show blog title- to "no" and -show Blogtagline- to "no"
-I checked if the bracket problem in "bfa_header_config.php" is solved: it is.

But nothing helps: the blogtitle is always there. It's only invisible when the Blogtitle isn't written in the Setting. But this couldn't be the solution, because i want to show the blogtitel in the browser window.
Anyone a solution?
  #2  
Old Dec 7, 2012, 11:31 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,713 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
1) why are you on an old release of WP?
2) why are you on an old Atahualpa release? version 3.7.9 is the current release!
2) are you displaying the logo - which has settings for the bloge title?
4) are you displaying the header image - which has settings to display the blog title.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 14, 2012 at 06:29 AM.
  #3  
Old Dec 14, 2012, 05:41 AM
francoise
 
3 posts · Dec 2012
1) why are you on an old release of WP?
2) why are you on an old Atahualpa release? version 3.7.9 is the current release!
I'm an absolut beginner, I began to work with this both versions and everything is working (excepting the title problem)
I think, i will make an update soon but not yet, to much fear of Problems who could be connected with it.
2) are you displaying the logo - which has settings for the bloge title?
yes i'm displaying the logo

4) are you displaying the header image - which has settings to display the blog title.
yes i'm displaying the header image.

I solve the Problem on setting the font-size on 0%. It's no really "elegantly" but it helps :-)
Thank you for referring me to the Versions from WP and Atahualpa. I will updating as soon as possible.
Have a nice time

Last edited by juggledad; Dec 14, 2012 at 06:29 AM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Overlayed blogtitle Handre Header configuration & styling 5 Jul 11, 2012 05:01 AM
[SOLVED] Blogtitle Font-family CSS AndyF Header configuration & styling 0 Dec 6, 2009 10:06 AM
Trying to use something other than blogtitle for title in header area Bob Horn Header configuration & styling 0 Jun 4, 2009 07:54 PM
[SOLVED] Blogtitle showing as h2 vs. h1. How to correct? Craig Mattice Header configuration & styling 4 May 14, 2009 07:49 PM
Hiding of Categories not working properly... redpillnews.org Page & Category Menu Bars 2 Feb 8, 2009 08:25 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.