Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] bakground image appears only in home page


  #1  
Old Sep 22, 2012, 11:27 AM
Carme
 
60 posts · May 2012
Brighton
Send a message via Skype™ to Carme
Hi,
I use and image for my background in the layout area because it is semi transparent and it was the only way to see that background in Explorer.
Now I can see the background only in the home page, if you move to other pages there is not background:
http://prueba.karmeba.com/

if I put a color instead of an image in the background layout area it works ok in every page.

I really need some helop because I am not idea what's going on

Thanks in advance
Carme
xxx
  #2  
Old Sep 22, 2012, 11:32 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you didn't give the image url a good enough reference. Try changing
HTML Code:
url("images/opaco-1.png")
to
HTML Code:
url("/wp-content/images/opaco-1.png")
that is if the image is in that folder
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 24, 2012, 08:29 AM
Carme
 
60 posts · May 2012
Brighton
Send a message via Skype™ to Carme
Hi ,
sorry to doble the post, I coudn't find the answer of this one, it was my mistake. So sorry! will be the last time.

I do not think so this is the problem, because the image is in images, not in - wp-content/images
I created a direct folder only for images. And we can see the image perfectly in HOME page and not in the other ones.

Any other idea,
thanks
xxx
  #4  
Old Sep 24, 2012, 08:40 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Try putting a slash before images as below or use the complete URL.
HTML Code:
url("/images/opaco-1.png")
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Sep 25, 2012, 11:31 AM
Carme
 
60 posts · May 2012
Brighton
Send a message via Skype™ to Carme
Thank you both of you. With a slash before image it works !
I am going to close the thread.

Thanks again!!!!
xxx

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to delete the "Home" that appears between Older entries and newer pilsen1 Page & Category Menu Bars 5 Mar 28, 2011 05:46 AM
Header Image appears to rotate sideshow557 Header configuration & styling 1 Dec 1, 2010 07:08 PM
Static Page Appears twice in menu bar if selected as home page dorich Page & Category Menu Bars 10 Sep 24, 2010 08:06 AM
[SOLVED] background image only appears on main page, not on other pages aahuganda Header configuration & styling 2 Oct 21, 2009 09:54 PM
White image appears over header jhughes817 Header configuration & styling 1 Apr 22, 2009 12:33 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.