Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

Updated Montezuma and lost my site


  #1  
Old Sep 20, 2012, 02:23 PM
skratze
 
1 posts · Sep 2012
Help! I did the Montezuma update and now my site is a complete mess. All of my colors and graphics are gone; my 3 columns format has disappeared; widgets are missing, etc. It says that the theme is Installed but incomplete, that the stylesheet is missing. I am not website literate, this was done for me. I do not read or write code and I don't know what a stylesheet is. I have no idea how to fix this or what I am even looking at. I have attached my before and the after. Can someone please help me get this back? Or at least start fixing it by finding what's missing??

Thanks in advance
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-09-20 at 3.48.37 PM.jpg
Views:	1342
Size:	191.0 KB
ID:	2006  Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-09-20 at 4.17.36 PM.jpg
Views:	1325
Size:	130.6 KB
ID:	2007  
  #2  
Old Sep 20, 2012, 02:59 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Are you sure you had montezuma previously installed? It is a new theme so unless they had worked very quickly in the last few days I don't see how it could have been done with montezuma.

Go to he dashboard->appearances->themes and see if you have any other themes installed. Other than that, you'll need to contact who ever built the site for you
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Updated and lost all images on my homepage theheritagecook Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Jan 20, 2012 05:52 AM
[SOLVED] Updated to Atahualpa 3.7.1 from 3.6.7 and lost my Menu format Mooniemad Old Version fixes and change logs 4 Nov 28, 2011 11:35 AM
I just updated, site looks fine first new article published is solid black page !!! Newbieperson New Versions, & Updating 5 May 27, 2011 02:08 PM
Updated wordpress and site has become corrupted :( wardrob New Versions, & Updating 1 Nov 17, 2010 09:42 AM
Lost my 'site admin' login on the right sidebar thotlady Header configuration & styling 1 Sep 1, 2009 02:18 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.