Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] sidebars don't appear in Internet Explorer


  #1  
Old May 28, 2009, 02:06 PM
thinksachi
 
3 posts · May 2009
In version 2.0+ the sidebars never appeared. I then upgraded to 3.0, but now only the left sidebar would appear in IE 7.0. How can I get both sidebars to appear? here is the url; www.foodandthings.com
  #2  
Old May 28, 2009, 05:21 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
There is an error being reported by IE. Why don't you move to Atahualpa ver 3.3.3
  #3  
Old May 28, 2009, 07:13 PM
thinksachi
 
3 posts · May 2009
Unfortunately, I'm still not getting the right sidebar to appear with 3.3.3 . Anyone else see it?
  #4  
Old May 28, 2009, 07:40 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
There is something wrong with the BEER post. That's where the page sdisplay ends. Remove that post (Unpublish it) and see what happens. It looks like that post has imbedded code from WORD that is wrecking havoc with IE.

Interestingly, on the mac using Safari, that post is totally skipped. but the following ones show up

Last edited by juggledad; May 28, 2009 at 07:45 PM.
  #5  
Old May 28, 2009, 07:49 PM
thinksachi
 
3 posts · May 2009
Yeah, you're right. Thanks so much for taking the time to look at it.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems viewing Atahualpa theme in Internet Explorer harpek New Versions, & Updating 10 Sep 11, 2011 03:55 AM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 12:28 AM
? Why doesn't my site display in Internet Explorer 8 jcouse Installing & running WordPress 6 Jun 17, 2009 09:42 AM
[SOLVED] Internet explorer v8 post pages not loading, also header rotation image issu bushtool Atahualpa 3 Wordpress theme 11 May 30, 2009 09:32 AM
Problem with widget width and sidebars in Explorer conon Sidebars & Widgets 2 Apr 6, 2009 07:22 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.