Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Upgrade to 3.7.7 shows center content in left column


  #1  
Old Jul 16, 2012, 07:04 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
I'm not sure what happened to my site, I upgraded to the newest version, and everything was fine for a few days.

Then the theme stopped working. All my page and post content now shows up in the left column where the menu is, and all the right column shows up where the content used to be, and it's stretched out to the size the content would have been.

I don't have any plugins added, that I know of, that are not compatible. I have my site in maintenance mode now because I can't get the content added.

I have uninstalled the theme and started over, but it still does the same thing. I put in an older version of the theme and the content doesn't show up at all.
  #2  
Old Jul 16, 2012, 07:24 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Did you add any pages or posts when this happened? Sometimes cutting and pasting from certain documents can cause issues.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jul 16, 2012, 07:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Also try disabling all your plugins to see if there is a conflict
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Jul 16, 2012, 07:27 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
Yes, I did. I combined some repeat pages into one. Copied content from one page into another, then deleted the page I didn't need.

I didn't know this would happen as I have done this many times before.

Do you know how to fix it?
  #5  
Old Jul 16, 2012, 07:28 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Did you try disabling the plugins?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jul 16, 2012, 07:33 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Look at the HTML to see if there is any code that looks suspicious. And did you try deactivating your plugins to see if that was the issue as Juggledad suggested?

Quote:
Originally Posted by Kudzu
Yes, I did. I combined some repeat pages into one. Copied content from one page into another, then deleted the page I didn't need.

I didn't know this would happen as I have done this many times before.

Do you know how to fix it?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Jul 16, 2012, 07:40 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
I don't have any plugins activated except maintenance mode. I need something to hide my site from the public because it's very messed up.

The last plugin I had added was Zuppler restaurant menu. The company is supposed to be installing my menu but they have not done anything yet. I deactivated that plugin, but the theme is still messed up.
  #8  
Old Jul 16, 2012, 08:32 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Did you see any suspicious HTML in the page with the combined content?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #9  
Old Jul 16, 2012, 08:49 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
I just finished going through all the pages and there is nothing suspicious. It's just the same text I had before, with hyperlinks to other pages, bullet points, bold, etc.
  #10  
Old Jul 16, 2012, 08:51 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
The header graphics come from the html insert within atahualpa's theme options. That displays correctly. It's the entire content page that is squished.

The header shows 963px but it's as if the content section with the left, center and right columns are squished to maybe 500px.
  #11  
Old Jul 16, 2012, 08:53 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
I can give a moderator access to my site if they want to see what I'm talking about. I just can't open the site to the public because it's all funky looking.
  #12  
Old Jul 16, 2012, 08:55 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Try setting the last couple posts to draft and see if that fixes it, if so,you know it has something to do with one of those posts.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Jul 16, 2012, 08:55 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
At this point it would be necessary to login to the site to see if there is anything I see.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #14  
Old Jul 16, 2012, 09:00 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
Ok, I changed the one and only post I have to draft and it didn't change anything. Most of my content is in page format. The posts will come when the restaurant opens.
  #15  
Old Jul 16, 2012, 09:29 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
I viewed the page source from the browser (Firefox) and right near the top is the following code. I don't know where it comes from. Is this an atahualpa code? Could this be causing the theme to squish?

//<![CDATA[



/* JQUERY */
jQuery(document).ready(function(){




/* jQuery('ul#rmenu').superfish(); */
/* jQuery('ul#rmenu').superfish().find('ul').bgIframe ({opacity:false}); */

/* For IE6 */
if (jQuery.browser.msie && /MSIE 6\.0/i.test(window.navigator.userAgent) && !/MSIE 7\.0/i.test(window.navigator.userAgent) && !/MSIE 8\.0/i.test(window.navigator.userAgent)) {

/* Max-width for images in IE6 */
var centerwidth = jQuery("td#middle").width();

/* Images without caption */
jQuery(".post img").each(function() {
var maxwidth = centerwidth - 10 + 'px';
var imgwidth = jQuery(this).width();
var imgheight = jQuery(this).height();
var newimgheight = (centerwidth / imgwidth * imgheight) + 'px';
if (imgwidth > centerwidth) {
jQuery(this).css({width: maxwidth});
jQuery(this).css({height: newimgheight});
}
});

/* Images with caption */
jQuery("div.wp-caption").each(function() {
var captionwidth = jQuery(this).width();
var maxcaptionwidth = centerwidth + 'px';
var captionheight = jQuery(this).height();
var captionimgwidth = jQuery("div.wp-caption img").width();
var captionimgheight = jQuery("div.wp-caption img").height();
if (captionwidth > centerwidth) {
jQuery(this).css({width: maxcaptionwidth});
var newcaptionheight = (centerwidth / captionwidth * captionheight) + 'px';
var newcaptionimgheight = (centerwidth / captionimgwidth * captionimgheight) + 'px';
jQuery(this).css({height: newcaptionheight});
jQuery("div.wp-caption img").css({height: newcaptionimgheight});
}
});

/* sfhover for LI:HOVER support in IE6: */
jQuery("ul li").
hover( function() {
jQuery(this).addClass("sfhover")
},
function() {
jQuery(this).removeClass("sfhover")
}
);

/* End IE6 */
}

jQuery(".post table tr").
mouseover(function() {
jQuery(this).addClass("over");
}).
mouseout(function() {
jQuery(this).removeClass("over");
});


jQuery(".post table tr:even").
addClass("alt");


jQuery("input.text, input.TextField, input.file, input.password, textarea").
focus(function () {
jQuery(this).addClass("highlight");
}).
blur(function () {
jQuery(this).removeClass("highlight");
})

jQuery("input.inputblur").
focus(function () {
jQuery(this).addClass("inputfocus");
}).
blur(function () {
jQuery(this).removeClass("inputfocus");
})




jQuery("input.button, input.Button, input#submit").
mouseover(function() {
jQuery(this).addClass("buttonhover");
}).
mouseout(function() {
jQuery(this).removeClass("buttonhover");
});

/* toggle "you can use these xhtml tags" */
jQuery("a.xhtmltags").
click(function(){
jQuery("div.xhtml-tags").slideToggle(300);
});

/* For the Tabbed Widgets plugin: */
jQuery("ul.tw-nav-list").
addClass("clearfix");



});
  #16  
Old Jul 16, 2012, 10:22 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
There was an incomplete hyperlink in the right sidebar widget that was messing up the page.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #17  
Old Jul 16, 2012, 10:33 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
You got it!!! Thank you so much!
  #18  
Old Jul 16, 2012, 10:35 PM
Kudzu
 
32 posts · Nov 2009
Now I'm going to get the plugins added. If I can get Zuppler to integrate with your theme, I'm going to keep the theme and sponsor your development efforts. I have to pay Zuppler for their services so there is no reason why you shouldn't get paid for your theme as well.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] New Installation Shows Sidebars, but No Header or Center Column gtaunt New Versions, & Updating 2 Feb 19, 2011 11:56 PM
[SOLVED] Can All Center Column Objects (NOT text/content within) Be Left Aligned Onsc nancygraz Center area post/pages 2 Nov 10, 2010 02:21 PM
Print my screen shoves the middle content into the left column doctorrobert Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Sep 7, 2010 06:06 PM
Center Column Static Page just shows code??? forestwander Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 1, 2009 08:21 PM
Center column content not displaying in IE Bourbonthrall Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Mar 2, 2009 02:37 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:18 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.