Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Header disappeared after WordPress upgrade


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 5, 2012, 12:52 PM
addmoms
 
1 posts · Jan 2012
My header disappeared after I upgraded to WP 3.3 (still gone with 3.3.1. I have Atahualpa 3.7.3.

I deleted the installed header images. This is the path for my header: http://addstudent.com/wp-content/the...tudentlogo.png

I also added "student logo.png" to "Show Logo Image?" in the options section.

My url is http://addstudent.com

Any idea what I'm missing here?

Thanks
  #2  
Old Jan 5, 2012, 02:10 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,971 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
for some reason the path in the source is
HTML Code:
http://addstudent.com/wp-content/themes/atahualpa/images/addstudentlogo.png
instead of
HTML Code:
http://addstudent.com/wp-content/themes/atahualpa/images/header/studentlogo.png
since you did a wordpress upgrade, change your permalinks to the default, save them tehn change them back to what you have now.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 10, 2012, 05:04 PM
babettelafox
 
3 posts · Jan 2012
Hi there, a site I host just recently suffered a similar fate -- performed the WP 3.3.1 update, and bam, the whole template "broke" -- no header, no nav images -- but also the widgets and Atahualpa 3.7.3 settings mysteriously reset themselves as well.

Any thoughts about what might have happened here? I tried your permalinks reset trick, but that seems to have done nothing.

Thanks,
Carrie
  #4  
Old Jan 10, 2012, 05:55 PM
babettelafox
 
3 posts · Jan 2012
Hi there, a site I host just recently suffered a similar fate -- performed the WP 3.3.1 update, and bam, the whole template "broke" -- no header, no nav images -- but also the widgets and Atahualpa 3.7.3 settings mysteriously reset themselves as well.

Any thoughts about what might have happened here? I tried your permalinks reset trick, but that seems to have done nothing.

The site in question is http://www.tahomafarms.com. It's supposed to look like this (minus the callout box and comments): http://www.withinsight.be/fun/th-original-design.png

Thanks,
Carrie
  #5  
Old Jan 10, 2012, 06:26 PM
babettelafox
 
3 posts · Jan 2012
Ok, i seem to have fixed it -- reuploaded the original Atahualpa template files to overwrite the ones that were there and that restored my original template. I had forgotten that I'd modified template files directly (bypassing the template options user interface) so that was the problem.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] RSS icons disappeared on upgrade to 3.6 jkintzele RSS, Feeds & Subscribing 8 Jan 29, 2011 09:58 AM
[SOLVED] After upgrade, YouTube suddenly disappeared pdm New Versions, & Updating 1 Sep 10, 2010 05:57 AM
How to Upgrade Latest Version of Wordpress Nick123 New Versions, & Updating 1 Jan 7, 2010 01:56 AM
Upgrade from 3.2 to 3.4.2 - pages disappeared krystyna New Versions, & Updating 16 Sep 4, 2009 03:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.