Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Body for pages doesn't display after updating from Atahualpa 3.5.3 to 3.7.3


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 2, 2012, 11:37 AM
William Smith's Avatar
William Smith
 
7 posts · Sep 2010
Saint Paul, MN
Send a message via AIM to William Smith Send a message via Skype™ to William Smith
I'm working to manually update from Atahualpa version 3.5.3 to 3.7.3. Our site contains both pages and posts.

http://www.officeformachelp.com

Everything looks fine with posts but when I view pages the header image displays the default rotating flower graphics instead of my static custom image, the body of the page is empty and the footer is missing. I've checked the source of the pages and found the last few lines are:

Code:
	<!-- Main Body -->	
	<tr id="bodyrow">

		
				

		<!-- Main Column -->

		<td id="middle">
Additionally, the favicon is not appearing for the entire site even though it's in my atahualpa373/images/favicon folder.

The problem persists even if I disable all plug-ins.

Currently, the site is reverted to the working Atahualpa 3.5.3 version.

Any ideas for where I should I begin troubleshooting this? I appreciate any help and insight.

bill
  #2  
Old Jan 2, 2012, 01:23 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,077 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I would try uploading a fresh copy of Atahualpa 3.7.3. Something may have happened in your first upload.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 4, 2012, 09:21 PM
William Smith's Avatar
William Smith
 
7 posts · Sep 2010
Saint Paul, MN
Send a message via AIM to William Smith Send a message via Skype™ to William Smith
Just tried a freshly uploaded and unzipped 3.7.3 and the same thing happens. Bizarre.
  #4  
Old Jan 5, 2012, 04:36 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What happens if you set permalinks to the default
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jan 7, 2012, 04:08 PM
William Smith's Avatar
William Smith
 
7 posts · Sep 2010
Saint Paul, MN
Send a message via AIM to William Smith Send a message via Skype™ to William Smith
My fault for not keeping up with Wordpress and Atahualpa changes.

I replicated the site on a different server for testing and began a side-by-side comparison of 3.5.3 and 3.7.3 theme options. Under "Style and edit CENTER COLUMN" I found differences where PHP was once allowed but is no longer allowed within the theme because of Wordpress security changes. I'll need to study this more but this appears to be the area of the problem.

Thanks to both of you for your help.
  #6  
Old Jan 7, 2012, 06:41 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
The code that was in that area is now in index.php
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jan 7, 2012, 07:56 PM
William Smith's Avatar
William Smith
 
7 posts · Sep 2010
Saint Paul, MN
Send a message via AIM to William Smith Send a message via Skype™ to William Smith
Thanks. After looking over my past work I think all I really need to do is modify my template files using the index.php file as a guide and I'll be set.
  #8  
Old Jan 8, 2012, 01:45 PM
William Smith's Avatar
William Smith
 
7 posts · Sep 2010
Saint Paul, MN
Send a message via AIM to William Smith Send a message via Skype™ to William Smith
Just a follow up. Converting my template pages to work with the updated Atahualpa theme was as simple as copying the entire /wp-content/themes/atahulapa373/index.php contents and replacing my most of my custom templates code. Fortunately, I'm decent about adding notes to my code.

Bookmarks

Tags
3.5.3, 3.7.3, bodycopy display error, updated theme

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Atahualpa 3.7.1 how to do to NOT display the Body Title on Single Post or St donlebi Atahualpa 3 Wordpress theme 10 Dec 9, 2011 09:29 PM
[SOLVED] I'm stumped! Most or all body content doesn't display in Atahualpa ochayemin Center area post/pages 5 Mar 1, 2011 08:51 PM
[SOLVED] Can't change post titles? = Atahualpa Post Option-&gt;Body Title Single Pages? Muncheys New Versions, & Updating 2 Nov 8, 2009 06:17 AM
Getting Flash Gallery to display in body Prior Image Plugins & Atahualpa 12 Jun 2, 2009 03:15 PM
Body background image wont display anne Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Mar 13, 2009 03:05 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.