Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] New header widget not displaying


  #1  
Old Dec 21, 2011, 05:14 PM
tsheridan
 
94 posts · Mar 2011
I've added a new widget area above the logo, but I can't get it to display in the Appearance > Widgets at all. I've deactivated a caching plugin, and refreshed dozens of times, tried it in other browsers and still no luck.

Here is what the code looks like from the ATO > Style & Edit Header Area text box:

<?php bfa_widget_area('name=header widget'); ?> %logo %pages %image

The URL is www.reapfoundation.org. I am using the latest versions of both WP and Atahualpa.

What am I doing wrong?
  #2  
Old Dec 21, 2011, 06:16 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa?
go to ato->export/import settings - export your settings and attach them to a reply
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 21, 2011, 06:44 PM
tsheridan
 
94 posts · Mar 2011
I am using the latest version, 3.7.3.

The settings file is attached.
Attached Files
File Type: txt ata-wwwreapfoundationorg-20111222.txt (16.3 KB, 509 views)
  #4  
Old Dec 21, 2011, 07:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Using your settings, I'm getting a Header Widget area.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 21, 2011, 09:44 PM
tsheridan
 
94 posts · Mar 2011
It finally showed up for me now as well, some 2 hours or more later. I'm having an interesting caching issue with this site for some reason. Thanks for the help!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Categories widget displaying some in horizontal bar instead of in dropdown menu WordOfMouseMarketing Sidebars & Widgets 2 Apr 27, 2011 12:04 AM
[SOLVED] .swf in header widget area not displaying in correct order bplazar Header configuration & styling 13 Feb 25, 2010 10:54 PM
[SOLVED] Subscribe widget not displaying properly SanityBreak Sidebars & Widgets 6 Dec 21, 2009 07:26 PM
[SOLVED] astore amazon widget not displaying correctly agrossman Sidebars & Widgets 1 Aug 12, 2009 03:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.