Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

Widget Area Disappeared


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Nov 2, 2011, 05:00 PM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
Strange thing just happened. Put a 3-celled widget in the header area. Been working fine. All I was doing movethe %page and when I did, the widget stopped showing up. I can't for the life of me figure out what's missing.

This is what's in the header.

%bar1 %pages %bar1 <?php bfa_widget_area('name=Logo area&cells=3&align=1&width_1=410&width_2=250&width _3=250&width_4=200&align_2=1before_widget=<div id="%1$s" class="header-widget %2$s">&after_widget=</div>'); ?> %bar1 %bar2 %bar2 <?php bfa_widget_area('name=My post slider area'); ?> %bar2 %bar1 %cats %bar1

Here's the site. I took it out of maintenance mode.

Thanks
__________________
Sleenie
"Plan your work for today and everyday...then work your plan"
  #2  
Old Nov 2, 2011, 05:09 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,077 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Not sure if this means anything but you have a width set for cell 4 and only have a 3 celled widget area.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Nov 2, 2011, 08:18 PM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
I'll take a look at that. It's been up for 2 weeks and no problem. Of course it disappeared while I was showing the client what it would look like with his pages above instead of below.

Thanks Larry
__________________
Sleenie
"Plan your work for today and everyday...then work your plan"
  #4  
Old Nov 2, 2011, 08:31 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,077 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I had a similar thing happen when I put a new widget area in that same spot where there was another multi celled widget area. I didn't bother trying to troubleshoot as I didn't really need the extra widget area.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Nov 2, 2011, 09:45 PM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
This is really frustrating. I deleted, added things back in and now for some reason I cannot have both widgets areas. It seems to be either or. I'm going to removethe 3 celled widget and see if I can get it done in a different way. Strange, because it worked just fine for a couple of weeks.
__________________
Sleenie
"Plan your work for today and everyday...then work your plan"
  #6  
Old Nov 3, 2011, 04:30 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,085 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Quote:
<?php bfa_widget_area('name=Logo area&cells=3&align=1&width_1=410&width_2=250&width _3=250&width_4=200&align_2=1before_widget=<div id="%1$s" class="header-widget %2$s">&after_widget=</div>'); ?>
you are missing a '&' look at 'align_2=1before_widget' it should be 'align_2=1&before_widget'

(don't you just hate syntax errors )

also get rid of the '&width_4=200' since you have three cells and I can't tell if there is a space between 'width' and '_3' - if there is, remove it.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
widget missing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] query_post in sidebar widget area in php code widget thingy bonnbonn Sidebars & Widgets 3 Apr 27, 2011 03:14 PM
[SOLVED] Images in header area and widget text area don't display 3.6.4 arthurmild New Versions, & Updating 4 Mar 28, 2011 07:56 PM
Positioning widget onto logo area creates extra spacing in the overall header area cab262 Header configuration & styling 1 May 20, 2010 01:14 PM
Advanced Text Widget in Header Widget Area jcooper Sidebars & Widgets 4 Mar 23, 2010 04:12 PM
[SOLVED] Help ! Links broken in widget in new widget area mikecnwa Sidebars & Widgets 4 Sep 16, 2009 01:56 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.