Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Help! Add image button not working for new posts.


  #1  
Old Oct 16, 2011, 04:09 PM
wizzdom
 
5 posts · Aug 2009
I'm using version 3.6.7 and have two issues:

(1) The "add image" button is not working when I try to add an image to a new post. Must be some setting but I can't figure it out.

(2) When creating a new post the permalink does not get created until I "save new post as draft"

Would appreciate any advice.

Thank you.
  #2  
Old Oct 16, 2011, 04:14 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Do you have the patches for 3.6.7 installed? Alternatively you could upgrade to 3.7.1. Not sure if that is why you are having the issue but 3.6.7 without patches exhibits some odd behavior.

What version of WP?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by juggledad; Oct 16, 2011 at 07:59 PM.
  #3  
Old Oct 17, 2011, 10:22 PM
wizzdom
 
5 posts · Aug 2009
Upgraded to 3.7.1. Issue resolved. Thanks

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Deleting grey line ABOVE 'older posts' button, ATO>Style Posts & Pages doesn't work levenssfeer Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Apr 28, 2011 04:55 PM
[SOLVED] Preview Button Stopped Working kanga Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Apr 7, 2011 07:22 AM
[SOLVED] WP3 causes Posts HTML Button to disable. HELP! bloglady New Versions, & Updating 2 Dec 6, 2010 11:03 AM
[SOLVED] 3.5.1 Bug? Show the first X posts on HOME page as full posts - not working Fux Excerpts, Read more, Pagination 6 May 30, 2010 01:59 AM
Submit button style in form not working with Firefox amynking Plugins & Atahualpa 1 Mar 7, 2010 05:08 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.