Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] WP3 causes Posts HTML Button to disable. HELP!


  #1  
Old Dec 2, 2010, 01:18 PM
bloglady
 
12 posts · Aug 2010
After my client updated her 3.5.3 ATO to the latest WP3, she said she can no longer use HTML button on posts. I logged in and agreed. its not working.
At first it was the VISUAL tab that didnt work and HTML did, now its the opposite.
Nothing was changed except updating WP3 latest version, 3.0.2.

Can you help advise?
Thanks so much
BlogLady
  #2  
Old Dec 2, 2010, 07:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
disable all plugins and see what happens
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 6, 2010, 11:03 AM
bloglady
 
12 posts · Aug 2010
Thanks!!
I forgot completely to try that!!
I disabled them all, went back into POSTS and the buttons worked.
So then I went back and reactivated one at a time while checking back on POSTS to see if the VISUAL/HTML tabs stayed activated.

I found that it was the My Social Links Bar that broke it.
They must just need to update to be compatible with the new WP update.

THANKS AGAIN!!
Gonna go send you a thank you payment!!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Facebook Share button not sharing posts separately Karen Forum How-To 4 Dec 6, 2010 01:30 AM
HTML inserts not showing on individual posts teak Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 9, 2010 12:33 PM
disable single post pages & disable link in post titles jen Center area post/pages 0 Jan 11, 2010 02:09 PM
[SOLVED] Images showing html code wrapped around photo in Posts (pages are fine) - Pa gungo Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Jan 4, 2010 03:20 AM
[SOLVED] Images showing html code wrapped around photo in Posts (pages are fine) gungo Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jan 2, 2010 06:43 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.