Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Excerpts, Read more, Pagination »

[SOLVED] Span Tag in Post Title screwing with Display in Excerpt Title


  #1  
Old Sep 25, 2011, 08:59 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
I inserted a span tag around a single word in the TITLE of my blog post so it would appear smaller than the rest of the text. The tag works fine for all purposes except when displayed as an excerpt. Then the tag interferes with, I'm guessing, some other preset function or setting.

Here's what is typed into the TITLE line in the Edit Post area:

HTML Code:
Reviews on Clickbank <span style="font-size: 8pt;">(more)</span>
Attached is how that title appears when the post is displayed as an excerpt.

Any way I can work around this so I can keep the tag?

Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen shot 2011-09-25 at 9.46.52 PM.png
Views:	518
Size:	12.5 KB
ID:	1536  
  #2  
Old Sep 25, 2011, 09:07 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Look at the excerpt options add span to the do not strip
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 25, 2011, 10:34 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
Found it. inserted span begin tag only and saved. Still displayed the same. So set up a class and changed the tag from orig above to one that used class within the span tag. Still the same. Thoughts?
  #4  
Old Sep 26, 2011, 04:29 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Works fine for me. Do you have all the 3.6.7. patches applied?
  • PATCH 367-01: Odd effects when 'CSS: Compress' = 'Yes'
  • PATCH 367-02 is incorporated in PATCH 367-04
  • PATCH 367-03: PHP errors when adding widget areas in index.php
  • PATCH 367-04: Hovering over a Post/Page title only shows "Permanent Link to"
  • PATCH 367-05: Site Title appended after the 'WordPress SEO by Yoast' title
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Sep 26, 2011, 08:33 AM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
Yup. Uploaded 'em to the server on 8/14. Even double checked the patch links shared via your references above to be sure I had the same ones. I did.

Suggestions? If helpful, the url is: http://getrichclicknow.com/blog
  #6  
Old Sep 26, 2011, 09:49 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What SEO options are you using?
are you using the Atahualpa Post options? If so, what do they say?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Sep 26, 2011, 10:11 AM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
I'm not using the Atahualpa Post options. I'm using the "All In One SEO" plugin. In case it helps, I've attached a pdf of that plugin's set up page.

Thank you for your continued support!
Attached Files
File Type: pdf All in One SEO getrichclicknow.com WordPress.pdf (176.0 KB, 712 views)
  #8  
Old Sep 26, 2011, 10:47 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
in that case, at dashboard->posts->edit->the post in question what is in the 'All in One SEO Pack' title field?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Sep 26, 2011, 11:49 AM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
The "All in One SEO Pack" title field shows:

Reviews on Clickbank

Just the above. No other words. No code.
  #10  
Old Sep 26, 2011, 11:56 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try this, go to ato->Configure SEO->Use Post / Page Options? and set it to 'YES'
then go to the post and go to the Atahualpa Post Options and check the box 'Check to NOT display the Body Title on Single Post or Static Pages' and update the post
then go back to ato->Configure SEO->Use Post / Page Options? and set it back to 'NO'
and look at the post
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Sep 26, 2011, 02:20 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
Awgh! I was really rooting for this fix! But, alas, no change.
  #12  
Old Sep 26, 2011, 03:15 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
can I take a look at the backend? if so send me a PM with an admin ID/pw
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Sep 29, 2011, 01:20 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
the site looks fine to me in Safari on a Mac
Click image for larger version

Name:	getrich.png
Views:	415
Size:	81.5 KB
ID:	1547
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #14  
Old Sep 29, 2011, 01:36 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
I just pulled up http://getrichclicknow.com/blog, moved down the page to view the excerpt titles, and still saw the following:

(more)"> Reviews on Clickbank (more) instead of

Reviews on Clickbank (more)

Did so on my Mac using Safari, Foxfire and Chrome. Since this issue is limited to the title line in an exceprt, and I still see the referenced error, could you please take another look and see if you can help me figure out why the error persists despite the admin setup being correct??

Thanks so much.
  #15  
Old Sep 29, 2011, 01:42 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Your version of bfa_post_parts.php does not match the original for 3.6.7 or the patched version and that is what is causing the issue
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Sep 29, 2011 at 07:20 PM.
  #16  
Old Sep 29, 2011, 02:37 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
OK... downloaded the patch file for bfa_post_parts.php from this post ( http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=14718 ) and then uploaded it to this location on my server.

/public_html/getrichclicknow/wp-content/themes/atahualpa/functions

went to http://getrichclicknow.com/blog, and found the excerpt still isn't displayed as it is suppose to. So, then, I opeed the patch of bfa_post_parts.php I'd just downloaded and couldn't find the updated code that should have been there (as stated in the patch download post referenced above.

Is there somewhere else I can get the file bfa_post_parts.php ??

Last edited by juggledad; Sep 29, 2011 at 07:21 PM.
  #17  
Old Sep 29, 2011, 03:18 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
did you remember to shut off the caching plugin you have active?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #18  
Old Sep 29, 2011, 04:57 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
I just cleared the cache being held by the WP-Cache plugin and tried viewing the blog again. Same.
I disabled the WP-Cache plugin and tried viewing again. Same.
Now that it is disabled, I uploaded the bfa_post_parts.php file again, (in case that is what you meant), and viewed again. Same.

Last edited by juggledad; Sep 29, 2011 at 07:19 PM.
  #19  
Old Sep 29, 2011, 05:13 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I made a change to your version, try it now
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #20  
Old Sep 29, 2011, 05:28 PM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
Cookin' with gas, as me mum use to say! Woo-hoo!

Thanks so much for spending such a chunk of time on matter. Quick Q: was the version change to the entire theme, or just the bfa_post_parts.php file (want to back up file(s) separately just in case).

Last edited by juggledad; Sep 29, 2011 at 07:19 PM.
  #21  
Old Sep 29, 2011, 07:19 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it was just a small change in bfa_post_parts.php
(are you on a mac using lion?)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #22  
Old Sep 30, 2011, 07:17 AM
vCopia's Avatar
vCopia
 
72 posts · Jan 2011
Long Island, NY
Much thanks for everything! And, I'm using a Mac OS X, ver 10.6.8. No lions here. Only leopards.

Feel free to mark this post as resolved anytime.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Display post title only of a category in a page ladylulu Page & Category Menu Bars 9 Mar 1, 2011 09:02 AM
BUGFIX 364-05: No link to the full post shown on excerpt when post has no title juggledad Old Version fixes and change logs 0 Feb 21, 2011 04:49 PM
post title without an excerpt street_spirit Page & Category Menu Bars 1 Dec 3, 2010 10:53 AM
Post Title is truncated and will not display full post title ruddcl Center area post/pages 1 Mar 9, 2010 05:54 AM
Category Page Listing - How to display: Post Title only TotalBalance Excerpts, Read more, Pagination 16 Jan 27, 2010 01:22 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:47 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.