Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Problem after updating to 3.6.7: Invalid argument applied


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Aug 31, 2011, 05:15 PM
DavidVanK
 
5 posts · Aug 2011
Recently I have updated my updated my Atahualpa theme to 3.6.7 (I don't know anymore what the previous version was, I believe 2.x.x). The updating went fine, until I imported the settings I implemented in my old installation. I then got the following error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/htdocs/fcdb/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 59

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /www/htdocs/fcdb/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_get_options.php on line 452


I had made a back-up, but when I deleted the new Atahualpa folder and put back the back-up I made (not the clean install, but with my custom settings), I got the same error!

The errors seem to refer to variables starting with bfa. The first one refers to $bfa_ata_extra_widget_areas, the second one to $bfa_ata. I am no pro in php, but to me it looks like the problem is that these variables are no arrays, although this is asked for by the code (given the 'foreach'-statement. I however could not find where these variables can be found, so I could not test this.

Can someone help me?
  #2  
Old Aug 31, 2011, 05:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,685 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
go to ato->export/Import Settings and export your settings and then attach them to a reply (paper clip icon)
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Aug 31, 2011, 05:54 PM
DavidVanK
 
5 posts · Aug 2011
Thanks for your swift reaction. The import settings are hereby included (note that these are from my back-up: I cannot export the settings of the updated theme as I cannot run Atahualpa at all anymore).
Attached Files
File Type: txt Atahualpa settings -20110825.txt (20.7 KB, 235 views)
  #4  
Old Aug 31, 2011, 06:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,685 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version is this export from?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Sep 1, 2011, 12:43 AM
DavidVanK
 
5 posts · Aug 2011
The version is 3.4
  #6  
Old Sep 1, 2011, 05:30 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,685 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Well I imported your settings in 3.4.9 (the first version with export/import) and the only error I get is during the import, I see 6 occurances of
HTML Code:
Invalid argument supplied for foreach() in /Applications/MAMP/htdocs/test/wordpress/wp-content/themes/atahualpa349/functions/bfa_ata_admin.php on line 459
but no errors running or when I switch to 3.6.7

I will be out of contact for the next couple days (vacation - no internet access) so I won't be able to check the forums.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Sep 2, 2011, 01:22 PM
DavidVanK
 
5 posts · Aug 2011
Strange... Even if I delete the folder wpcontent/themes/atahualpa and upload the newest version, I get the same error. It thus seems like another file in my directory is corrupted. Maybe the specific error gives a hint of what has gone wrong?
  #8  
Old Sep 2, 2011, 02:11 PM
DavidVanK
 
5 posts · Aug 2011
Ah, btw: I am still using Wordpress 3.2.1, maybe this causes the problem. I will try updating this, I'll let you know whether it works.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with updating inkdork New Versions, & Updating 5 Sep 19, 2010 05:19 AM
Line 42 Char 9 - invalid argument error SunnyL Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Sep 2, 2009 07:05 AM
[SOLVED] Errors: Invalid argument supplied for foreach() Call to undefined function skyline Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jun 4, 2009 12:41 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.