Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Problem: Missing header image on page


  #1  
Old Aug 7, 2011, 02:24 PM
danroseman
 
6 posts · Jul 2011
Hi,

I'm having trouble with the header images on new pages. I made a new gallery page, but the header image is gone. See below:

Proper display: http://www.gailjewelers.com/collecti...imal-instinct/

Problem page: http://www.gailjewelers.com/collecti...ct-collection/

Any ideas on what I'm doing wrong?

Cheers
  #2  
Old Aug 7, 2011, 06:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
could it be that the actual page is 'http://www.gailjewelers.com/collections/animal-instinct/' not
'http://www.gailjewelers.com/collections/animal-instinct-collection/'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Aug 7, 2011, 07:27 PM
danroseman
 
6 posts · Jul 2011
I'm not sure what you mean by "actual page". They're both pages.
  #4  
Old Aug 7, 2011, 07:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Is there a link in the menu to both?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Aug 7, 2011, 07:33 PM
danroseman
 
6 posts · Jul 2011
No, but that's because I've set the problem page (http://www.gailjewelers.com/collecti...ct-collection/) to private. It's otherwise setup the same as the page that is properly displaying the header image.
  #6  
Old Aug 7, 2011, 08:36 PM
danroseman
 
6 posts · Jul 2011
Maybe a better question is this: how can I control the header image? Is it done in ATO or in the page edit? I tried ATO extensively but couldn't figure out how to configure the image per page. Thanks for taking the time to help me learn.
  #7  
Old Aug 8, 2011, 03:16 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Because the page is private, you are getting a not found. Since you have all your header images set by the CSS Inserts based off the 'body' tag...ie
HTML Code:
body.page-id-177 div#imagecontainer {
background-image:url(http://www.gailjewelers.com/wp-content/themes/atahualpa342/images/header/header-01.jpg)
}
and the not found page has class of 'error404'
HTML Code:
<body class="error404" style="background-image: url(http://www.gailjewelers.com/wp-content/themes/atahualpa342/images/bg.jpg);
 background-position:center;
 background-repeat:no-repeat;
">
no image is found to be shown

You could set a default image - set before any of the other CSS inserts
HTML Code:
body div#imagecontainer {
background-image:url(http://www.gailjewelers.com/wp-content/themes/atahualpa342/images/header/header-01.jpg)
}
and this would show if no specific image was specified for the page

1) if you are on 342 - that is an old release
2) because the page is private, you are getting a 404 causing the 'error404' class
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help, I lost my admin page, site still up header missing dataqueen.net. dataqueen Header configuration & styling 1 May 20, 2010 01:13 PM
[SOLVED] menu background image only shows up on home page, missing on pages/post Athena account2 Page & Category Menu Bars 5 Mar 4, 2010 03:53 AM
[SOLVED] 2 little issues I'm having (no header image in firefox &amp; problem with page m andytaylor Header configuration & styling 3 Jun 8, 2009 03:14 AM
WordPress Problem with Add New Post - Missing Buttons digitalRobbie Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Apr 11, 2009 12:27 PM
Another case of missing Header image vikram Header configuration & styling 3 Mar 2, 2009 09:27 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:30 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.