Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Odd lingo on top is messing up site


  #1  
Old Jan 30, 2009, 12:35 PM
scarlett827
 
3 posts · Jan 2009
Hi there,

I am quite new to this blog/website creation stuff and I must have done something odd to have messed up the views on my site. I get this message on top of my blog as well as in the WordPress dashboard/control system sites:

Content-Length: 9478 Content-Length: 9947 Content-Length: 1098 Content-Length: 132239

Any idea how to get rid of this and restore normalcy to my site views?

Thank you very much!
  #2  
Old Jan 30, 2009, 12:58 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Please post or PM your URL
  #3  
Old Jan 30, 2009, 07:08 PM
scarlett827
 
3 posts · Jan 2009
www.blog.windwardfarmgardener.com

Thank you!
  #4  
Old Jan 30, 2009, 07:41 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
So I guess it's happening with the default theme as well (Site Admin -> Appearance -> Themes)?
  • See if it happens with the default theme, too
  • If you have plugins installed (you don't seem to, but just in case), de-activate them one by one at Site Admin -> Appearance -> Plugins and reload the site after every de-activated plugin
  • If it works with the default theme, see if you have a blank space or blank line at the top or bottom of the file atahualpa3/functions.php
If it does not work with the default theme either: It seems that you're hosted at Dreamhost, I can only suggest to play around with the settings at "Manage Domains", try another PHP version, or ask Dreamhost, they may have had this problem before, with their 100,000 or so WP installations.

Since you probably installed via the auto installer I don't see what you could have done wrong with the Wordpress installation.
  #5  
Old Jan 31, 2009, 08:11 AM
scarlett827
 
3 posts · Jan 2009
This problem does not happen when I set back to the default wordpress theme.
I deactivated the one plug-in I had and I checked the function.php file...no blanks.

Hmm...
  #6  
Old Jan 31, 2009, 09:01 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
You seem to have settled for another theme so I'll consider this resolved

It's probably related to the "extra web security" setting at Dreamhost. If you get back to this thread please uncheck that button at the domain settings and see if the errors would go away, then check the button again and let me know.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
getting banner at top of page ofpeb Header configuration & styling 1 Apr 29, 2009 08:19 PM
Flash at top of Center Section cyounce Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 9, 2009 09:18 AM
Odd padding/margin problem in sidebar with widgets GilbertCenter Sidebars & Widgets 2 Apr 6, 2009 01:15 PM
3.2 to 3.3.1 and now > at top of pages lsilva New Versions, & Updating 3 Mar 31, 2009 02:34 PM
How to align blog title to top? araneum Header configuration & styling 1 Mar 24, 2009 08:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.