Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Running WordPress » Installing & running WordPress »

[SOLVED] Includes failing since server upgrade from php 5.2 to php 5.3


  #1  
Old May 13, 2011, 09:54 AM
siggiboy81
 
3 posts · Sep 2009
Hello

Yesterday the company hosting my website upgraded from php 5.2 to php 5.3. Since then my page has been kind of destroyed and it seems like no "includes" work. You can see the actual effect on www.hungarybudapestguide.com .

The error message looks like:
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'bfa://content_above_loop' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /var/www/hungarybudapestguide.com/public_html/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 11

And such errors keep repeating themselves for all includes active on the page.

Hope someone can help me fix these problems out!

Best regards,
Siggi
  #2  
Old May 13, 2011, 10:05 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You may want to fall back to version 3.5.3 -
this may be the suhosin issue, so you could try the solutions in http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=12262
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 14, 2011, 03:13 AM
siggiboy81
 
3 posts · Sep 2009
Just wanted to say that the problem has now been solved. I tried the different things mentioned in the article you referred to, but it did not help. Then I check the Atahualpha version which according to Wordpress was the latest (3.6.4.). I then found on the webpage still version 3.6.7, and once I installed that the problem was solved! Don't know why, but at least now its working!!

Thanks guys!
  #4  
Old May 14, 2011, 04:50 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The reason it's working is that 367 no longer uses stream wrappers
Glad your issue is resolved
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
error, include, php

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pls help me change this code<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></ti tobywinn Header configuration & styling 1 Nov 18, 2011 12:51 PM
[SOLVED] Server error_log flooded with PHP Parse Error Garwen Atahualpa 3 Wordpress theme 11 Nov 4, 2010 08:22 AM
Needing to know PHP requirements for upgrade path JimArnoldPhoto New Versions, & Updating 1 Jul 26, 2010 08:00 PM
Upgrade from 3.2 to 3.3.2 Breaks php Pages duevelocita New Versions, & Updating 3 Apr 16, 2009 06:35 PM
OK to upgrade to PHP 5? joe hark Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 2, 2009 04:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.