Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Only seeing centred RESET ALL option in ATO - new host - php version issue ?


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 12, 2011, 07:44 AM
arthurmild
 
50 posts · Aug 2010
Cape Town
Hello,

OK So I have built a nice blog and transferred it to his server

All is fine but I only see the RESET ALL OPTIONS option

Having looked around and seen this thread, it is suggested that I should check my hosts php version (and settings).

So here is a link to them php settings on host

Does this provide anyone with enough info to help me


Further information:

Where ATO is working as normal I see this URL:

http://domain.com/wp-admin/themes.ph...=functions.php


And where it is showing only the RESET ALL option I see this:

http://domain.com/wp-admin/themes.ph...functions.php#



I am pretty sure I didn't lose any files during transfer - but I suppose this couldl cause the error too?
  #2  
Old Apr 12, 2011, 07:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,253 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
When you say you transfered it to this server, what did you do to transfer it?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Apr 12, 2011, 08:02 AM
arthurmild
 
50 posts · Aug 2010
Cape Town
Exported ata them option using ATO EXPORT function

Exported db from server 1 using phpmyadmin

Installed Worpdress on server 2 using fantastico

Set up SQL bd on server 2 with same name, password and user as that on server 1

FTP-ed across wp-config.php

FTP-ed across - Plug ins, atahualpa theme (3.4.9), images


Then went to Import ATO settings when I realised I couldn't


(Note this is my best recollection )
  #4  
Old Apr 12, 2011, 08:20 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,253 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
disable all your plug-ins and see what happens.
Also, try swapping to the twenty-ten theme to make sure the backend and front end work with it.
What is the url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Apr 12, 2011, 09:26 AM
arthurmild
 
50 posts · Aug 2010
Cape Town
With all plug-ins disabled - ATO issue remains

can switch between Ata and Twentyten without problems - back end fine with both themes

Site URL
  #6  
Old Apr 12, 2011, 09:40 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,253 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What browser are you using?
Can you try with another browser. There was a report of FireFox having an issue...
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Apr 12, 2011, 10:37 AM
arthurmild
 
50 posts · Aug 2010
Cape Town
Hi.

Same issue with Safari...

I'm going to install a fresh copy of 3.4.9 and maybe take the opportunity to upgrade to 3.6.4

To do the latter I am thinking...

Install 3.6.4 on to server1 (the OK one)

Apply 3.6.4

Export ata-ATO settings

Install 3.6.4 on to server 2 (the not OK one)

Import 3.6.4 settings

Does this sound right ?
  #8  
Old Apr 12, 2011, 11:14 AM
arthurmild
 
50 posts · Aug 2010
Cape Town
Update:

Installing a fresh copy of 3.4.9 solved everything.

(My other supposedly 'fresh' copy of 3.4.9 must have gone a bit smelly)

Thanks as usual JD for swift responses.

Steve

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Ata version 3.5.3 (bfa_ata4) compatability issue with php version php 5.2.12 bettykin Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Dec 6, 2010 10:53 AM
Wishlist item for next version: option for category archive page image paulae New Versions, & Updating 0 Mar 19, 2010 05:52 AM
Problem Updating - ATO still old version shadypeeks New Versions, & Updating 1 Mar 11, 2010 12:59 PM
No option other than Reset? msboyd Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Jan 26, 2010 12:35 PM
Using is_front_page() in the ATO - Configure Header Area option? david y Header configuration & styling 19 Dec 22, 2009 12:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.