Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

IMage Background not show in 3.6.4


  #1  
Old Mar 15, 2011, 03:41 PM
mpoma
 
4 posts · Mar 2011
Hello, last Friday when my site is updated from 3.5.7 to 3.6.4 the background image is not displayed.
I use a relative path in ATO-> Body-> Body Style

background: url('<?php bloginfo('wpurl'); ?> /wp-content/my-atahualpa/background/gerardo_buchmann.jpg') no-repeat center top;

When I changed to
background: url('/wp-content/my-atahualpa/background/gerardo_buchmann.jpg') no-repeat center top;

the image is displayed.

After updating another site on another server, the same problem occurred.
Please could you consider whether it is a problem of Atahualpa?

Please apologize for my English.
Marcelo
  #2  
Old Mar 15, 2011, 03:51 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Did you use the automatic or manual upgrade?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Mar 15, 2011, 08:55 PM
mpoma
 
4 posts · Mar 2011
Hi LArry! MAnual update. If i put the path in the browser, can accessed the image.
If use the bloginfo() the background image dissapear from dispaly and CSS (I used Firebug).
When I use fixed path without bloginfo(), I see the image and show in CSS Firebug.

I expected you understanme
  #4  
Old Mar 15, 2011, 10:12 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Instead of bloginfo try somthing like the following
HTML Code:
background: url('<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/bullets/round-gray.gif') no-repeat 0 7px
If you use either the above or /wp-content/images..... you will need to make sure the images you had in your old Atahualpa installation are in the images folder or sub-folder of the new installation.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Mar 16, 2011, 08:56 AM
mpoma
 
4 posts · Mar 2011
Nothing....

I use this code:
HTML Code:
background: url('<?php echo get_home_url(); ?>/wp-content/my-atahualpa/background/gerardo_buchmann.jpg') no-repeat center top;
Can you see the site http://www.buchmann.com.ar In the bottom left sidebar I put a PHP Widget whit the follow:
PHP Code:
 url('<?php echo get_home_url(); ?>/wp-content/my-atahualpa/background/gerardo_buchmann.jpg');
I donīt see any errors in the php code. No errors in folders. They are separated.

Thanks!!

Last edited by mpoma; Mar 16, 2011 at 09:01 AM.
  #6  
Old Mar 16, 2011, 09:11 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Just use the following for the path
HTML Code:
background: url('/wp-content/my-atahualpa/background/gerardo_buchmann.jpg') no-repeat center top;
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Mar 16, 2011, 10:46 AM
mpoma
 
4 posts · Mar 2011
Yes Larry, in the top of the post I say that. But I like to show you because I think is an issue of Atahualpa (or WP ??)
By the way, because I use a local server for development with diferent folders for each site, I need the function bloginfo or get_homeurl for a more simple domain change.
  #8  
Old Mar 16, 2011, 12:08 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
this functionality did work in 3.5.3 but because of the forced removal of the eval() function by WordPress, it no longer works in 3.6. If I get time, I take a look and see if there is something I can do about it.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
background image does not show up turnerbearing Header configuration & styling 15 Jan 16, 2010 07:44 AM
May header and background image not show up! Please help.. JOY Header configuration & styling 3 Sep 24, 2009 04:30 AM
[SOLVED] Cannot get background image to show in 3.4.1 kippiper Header configuration & styling 1 Sep 23, 2009 04:40 PM
[SOLVED] Even default background image doesn't show up - can you help? ftf79 Page & Category Menu Bars 2 Jun 29, 2009 08:36 PM
[SOLVED] How to get a background image show thru background color juggledad Header configuration & styling 3 Apr 18, 2009 06:03 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:29 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.