Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Problems with WP-PageNavi and Atahualpa 3.5.3.


  #1  
Old Feb 28, 2011, 03:24 PM
Mauricio
 
4 posts · Feb 2011
I need help, use Atahualpa 3.5.3 with WP-PageNavi Version 2.74, but does not work.

Into (Add HTML / CSS Insert) do not enter anything.
In file footer.php insert:
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

I tested another plugin: WP Page Numbers, Version 0.5.
In file footer.php insert:
<?php if(function_exists('wp_page_numbers')) : wp_page_numbers(); endif;
echo "<p><br />";
?>

But it does not show page numbers.

Important to know: I uninstalled and reinstalled WP-PageNavi.

What happened? Something went wrong because the uninstall WP-PageNavi, what should I do?
I have another site with Atahualpa 3.5.3 and WP-PageNavi Version 2.74 working, what happened?

I await contact

Thank you and congratulations for the beautiful theme.
  #2  
Old Mar 1, 2011, 07:18 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You don't need to add anything to the theme code, it is already setup to handle wp_pagenavi

Remove the changes you made to footer.php, that may be causing the issue
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 1, 2011, 07:55 AM
Mauricio
 
4 posts · Feb 2011
Thanks for the quick response.
I delete text in footer.php but still did not work.

It has something to do with disabling plugin and reactivates it?
See website: http://procio.com.br/site/

See Configuration WP-Navi-page:

Text For Number Of Pages: Page %CURRENT_PAGE% of %TOTAL_PAGES%
Text For Current Page: %PAGE_NUMBER%
Text For Page: %PAGE_NUMBER%
Text For First Page: &laquo; First
Text For Last Page: Last &raquo;
Text For Next Page: &raquo;
Text For Previous Page: &laquo;
Text For Next ...: ...
Text For Previous ...: ...
Use pagenavi.css? v
Page Navigation Style: normal
Number Of Pages To Show?: 5
Always Show Page Navigation? v (yes) Show navigation even if there's only one page
Number Of Larger Page Numbers To Show?: 3
Show Larger Page Numbers In Multiples Of:: 10

...
I wait for contact, thanks.
  #4  
Old Mar 1, 2011, 01:38 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I have no problem. I added the plugin and activated it and it works.

You may have a plugin conflict or you may have changed something in the code that is causing a problem. If you go to ato->export/import settings and export your settings and attach them to a reply, I'll look at them quickly.

You should also disable all other plugins to see if there is a conflict.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 1, 2011, 08:08 PM
Mauricio
 
4 posts · Feb 2011
I disabled all plugins leaving only the Wp-PageNavi, but still did not show the numbers of pages.

Attached is the exported file.

If you want I can create a User and Password for you to enter the control panel, send private messages, confirm!

Thanks for the quick response.
Attached Files
File Type: txt ata-prociocombr-20110302.txt (16.7 KB, 577 views)

Last edited by Mauricio; Mar 1, 2011 at 08:18 PM.
  #6  
Old Mar 2, 2011, 05:38 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
ATO->Next/Previous Navigation->Location of Next/Previous Page Navigation on MULTI Post Pages
set it to something, using 'None' says don't display any page navigation
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Mar 2, 2011, 03:01 PM
Mauricio
 
4 posts · Feb 2011
Now it is working. Thanks for the help. Congratulations.

Bookmarks

Tags
atahualpa, wp-pagenavi

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] WP-PageNavi issues Innocent Excerpts, Read more, Pagination 2 Feb 16, 2011 07:07 AM
WP-PageNavi Not Meant for Multi-Page Posts? fromtheranks Plugins & Atahualpa 9 Jun 5, 2010 02:33 AM
problem with wp-pagenavi using category template colinb Plugins & Atahualpa 0 Feb 8, 2010 04:05 PM
[SOLVED] WP-PageNavi: Is there a way to center it? adum Plugins & Atahualpa 2 Jul 22, 2009 11:22 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:15 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.