Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Another link problem


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Feb 25, 2011, 03:29 AM
Tamara-IT's Avatar
Tamara-IT
 
41 posts · Jan 2011
Italy
Links in center column don't work in some static pages, Links in sidebars always do.
There is no difference in structure between workink and not working links, this is the most strange thing!
I'm here trying to figure out what is the issue but I have some difficulties (....dont' understand the reason for this behavior).
url: http://megedizioni.it If someone has any idea...
I'll keep this updated, maybe if I fix it, it could be of help.

Last edited by Tamara-IT; Feb 25, 2011 at 03:37 AM.
  #2  
Old Feb 25, 2011, 04:06 AM
Tamara-IT's Avatar
Tamara-IT
 
41 posts · Jan 2011
Italy
Minutes ago I found out that links don't work in post pages too.
BUT they work in SOME static pages that have a photogallery (not in every page that has a gallery, tough.... __)
I checked one of the working page and the output code seems fine, with the DIVs correctly closed.
Checked another page with gallery: link below gallery works, link above don't.

Last edited by Tamara-IT; Feb 25, 2011 at 04:31 AM.
  #3  
Old Feb 25, 2011, 04:41 AM
Tamara-IT's Avatar
Tamara-IT
 
41 posts · Jan 2011
Italy
Anoter thing to increase mess in my brain: EVERY link WORKS if I right-click it and choose "Open in a new tab"!
  #4  
Old Feb 25, 2011, 04:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,368 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
This is tied into your CSS issue where the links become blocks, so you are not really clicking on the link
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 25, 2011, 04:58 AM
Tamara-IT's Avatar
Tamara-IT
 
41 posts · Jan 2011
Italy
RRRRIGHT....if i try and click the line... they work! Well, I have just one issue to solve then
  #6  
Old Feb 25, 2011, 05:02 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,368 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
see your other thread, you have some 'bad' CSS
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 25, 2011 at 09:57 AM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Link problem in text widget gina31 Sidebars & Widgets 9 Jan 23, 2013 02:27 PM
Problem with Comment Form Anchor Link adum Comments, trackbacks & pings 11 Dec 9, 2010 08:11 PM
Category link problem mauimaniacs Page & Category Menu Bars 2 Apr 16, 2010 06:41 AM
[SOLVED] Problem of internal link shus Center area post/pages 4 Apr 12, 2010 04:53 AM
Dreamweaver homepage link problem Dealer Bicycles Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Jan 31, 2009 05:38 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:54 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.