Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Am I tripping on a bug? What's the matter with my link?


  #1  
Old Feb 17, 2011, 02:37 PM
epsymp
 
37 posts · Jul 2010
Hey.
This isn't the first time this has happened. I've solved it by moving the location on the page, but it's going to have to stay somewhere...and the link just randomly stops working sometimes.

Here's the code I'm using for this section of toadthejournal.com. You can see how the first image isn't a link like it should be, nor is the text at the end.

<a href="http://toadthejournal.com/?page_id=1061"><h2>Brandon Downing</h2></a><div class="bumpright"><div class="bumpright"><a href="http://toadthejournal.com/?page_id=1061#threebd"><img src="http://toadthejournal.com/wp-content/uploads/2011/01/iconcelluloseisborn.jpg" alt="Cellulose Is Born" title="Cellulose Is Born" class="tooltips" width="175px" height="175px" /></a>
<div style="position: absolute; top: 0px"><div style="position: relative; left: 175px;"><a href="http://toadthejournal.com/?page_id=1061#twobd"><img src="http://toadthejournal.com/wp-content/uploads/2011/01/iconlittlebopeep.jpg" alt="Little Bo Peep" title="Little Bo Peep" class="tooltips" width="175px" height="175px" /></a>
<div style="position: relative; left: 175px; bottom: 175px"><a href="http://toadthejournal.com/?page_id=1061#onebd"><img src="http://toadthejournal.com/wp-content/uploads/2011/01/icontheburningofrome.jpg" alt="The Burning of Rome" title="The Burning of Rome" class="tooltips" width="175px" height="175px" /></a></div></div></div>
<a href="http://toadthejournal.com/?page_id=1061#fourbd"><font size="3">Featured Video: A Sphere is a Sphere</font></a></div></div>

Thanks.
E
  #2  
Old Feb 17, 2011, 03:13 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
see http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=6606
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 17, 2011, 03:31 PM
epsymp
 
37 posts · Jul 2010
thanks. don't know why the div class messes it up, but it's gone and the links work.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BUG - menu bar bug - Atahualpa 3.5.1 - WP 3.0 David Campbell New Versions, & Updating 0 Jun 26, 2010 04:14 PM
search box results giving the same result no matter what searched Dani808 Customization, Design, Programming... 5 Dec 31, 2009 08:50 PM
Does it matter if Google Analytics code is in the footer? seventhyearfalling Web Hosting for WordPress 4 Dec 20, 2009 01:05 AM
[SOLVED] can't get post to align correctly does not matter which them I use. guzie Forum How-To 2 Oct 7, 2009 08:36 AM
[SOLVED] Breadcrumbs in Page Menu Bar not working ... no matter what ... but has for fromtheranks Page & Category Menu Bars 2 Jun 17, 2009 02:52 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.